‘Ανακωχή’ για Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου! Πως τα ξαναβρήκαν οι δυο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, μετά από αλληλοκατηγορίες, αγωγές και απειλές για μηνύσεις;

Μετά τα δύσκολα, την κόντρα, τα εξώδικα και τις δηλώσεις, όλα πέρασαν και φαίνεται πως οι δυο κόρες της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, οι κόρες που η ηθοποιός λάτρευε μέχρι την τελευταία στιγμή τα ξαναβρήκαν!

Η επανασύνδεσή τους είναι γεγονός και το δημοσιοποίησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από τα προσωπικά της social media γράφοντας πάνω από μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται εκείνη, η Μάρθα Κουτουμάνου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς»!

Λίγο ώρες πριν την διευκρίνησή της αυτή για τις σχέσεις με την αδελφή της Μάρθα, η Μαρία Ελένη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες δικές της και της Μάρθας με τη λατρεμένη τους μητέρα Ζωή Λάσκαρη όταν ήταν παιδάκια, αλλά και πρόσφατες.

Να θυμήσουμε ότι τον Ιούνιο του 2019 η σχέση των δυο αδελφών είχε περάσει κρίση μετά από διαφωνία σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Τον Δεκέμβριο μάλιστα οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρούν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.

Τέλος καλό όλα καλά και όπως έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου … «Όλα περνάνε»…

Exit mobile version