Άννα Μαρία: Ινκόγκνιτο με την κόρη της Αλεξία στο πριβέ πάρτι γενεθλίων της πριγκίπισσας Λεονόρ

Την Τρίτη 31/10, το Κογκρέσο των Αντιπροσώπων χαιρέτισε την ορκωμοσία της Πριγκίπισσας Λεονόρ ντε Μπορμπόν στο Σύνταγμα της Ισπανίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα με τα 18α γενέθλιά της, απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να γίνει βασίλισσα και αρχηγός του κράτους.

H πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη μέλλουσα βασίλισσα φόρεσε ένα λευκό κοστούμι και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.
href=”https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/1a/1a85cd20e85d44ae9f5649607a69ce49.jpg?v=1&maxwidth=2000&”>

Μετά την μεγαλοπρεπή τελετή ακολούθησε δεξίωση κεκλεισμένων των θυρών, όπου πήγαν όσοι δεν ήταν καλεσμένοι στο πρωινό τελετουργικό.

Η δεξίωση με τους royals της Ευρώπης

Η μεγάλη απούσα από την τελετή ορκωμοσίας ήταν η γιαγιά της Λεονόρ, η επίτιμη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, καθώς κρίθηκε προτιμητέο να μην εμφανιστεί αφού θα έλειπε και ο βασιλίας Χουάν Κάρλος μετά από τα σκάνδαλα που βαραίνουν τον ίδιο και το στέμμα. Ωστόσο η βασιλομήτωρ ήταν καλεσμένη μαζί με άλλους rοyals της Ευρώπης στη δεξίωση που ακολούθησε στο βασιλικό παλάτι.

Βασίλισσα Σοφία: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην τελετή ορκωμοσίας της εγγονής της

Εκεί βρέθηκε και η Άννα Μαρία, η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. H ίδια εθεάθη σε πολυτελές όχημα που μετέφερε τους καλεσμένους από το ξενοδοχείο στο παλάτι. Μαζί της ήταν η πρωτότοκη κόρη της Αλεξία.

 

Αυτή ήταν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση της Αλεξίας σε ανάλογο royal event, η οποία είναι η μεγαλύτερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας που γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1965 στο Μον Ρεπό στην Κέρκυρα.

Η ίδια αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, και όπως φαίνεται κλήθηκε να συνοδεύσει τη μητέρα της στη δεξίωση για τα 18α γενέθλια της πριγκίπισσας Λεονόρ.

Ο σύζυγός της είναι ο αρχιτέκτονας Κάρλος Μοράλες Κιντάνα με τον οποίον έχει αποκτήσει 4 παιδιά, τρεις κόρες και έναν γιο.

Η οικογένεια ζει μακριά από όλους και όλα στα Κανάρια Νησιά ωστόσο πριν από λίγους μήνες όλοι μαζί βρέθηκαν στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά.

Exit mobile version