Άννα Παναγιωτοπούλου: «Τι είναι εδώ» και άλλες viral ατάκες που την έκαναν κωμικό είδωλο

Η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» αλλά το κοινό της θα τη θυμάται μέσα από τις κωμικές σειρές που πρωταγωνιστούσε και κυρίως, μέσα από τις χαρακτηριστικές ατάκες της.

Από τη Χριστίνα του «Doce Vita», στην Όλγα και το ρεσιτάλ ερμηνείας στις «Τρεις Χάριτες», δείτε παρακάτω μερικές από τις αξέχαστες στιγμές γέλιου που χάρισε η αείμνηστη ηθοποιός, στην ελληνική τηλεόραση.

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Τι είναι εδώ» και άλλες viral ατάκες που την έκαναν κωμικό είδωλο

 

 

«Τσοκαρίες…»
Ακόμη και για εκείνους που δεν πρόλαβαν τη «Μαντάμ Σουσού» στην τηλεόραση, η σκηνή με την Άννα Παναγιωτοπούλου να απαξιώνει τις… τσοκαρίες γειτόνισσές της ενώ τις κοιτάζει έξω από το παράθυρό της να τσακώνονται, είναι ακόμη δημοφιλής.

 

 

ΤΣΟΚΑΡΙΕΣ

Η… Λένω Μπότσαρη

Αλησμόνητο μένει το ρεσιτάλ που έδωσε η ηθοποιός στις «Τρεις Χάριτες» όταν προσπάθησε ως «Όλγα» να πείσει ότι έχει ταλέντο στην υποκριτική, υποδυόμενη τη Λένω Μπότσαρη.

 

Τρεις Χάριτες, Λένω Μπότσαρη

«Τι είναι εδώ;»

Τι κι αν το Dolce Vita έκανε πρεμιέρα πριν από σχεδόν ν 30 χρόνια στο MEGA; Οι ατάκες της Χριστίνας Μαρκάτου έχουν γίνει μέχρι και meme στα social media σήμερα. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές που κυκλοφορεί στα μέσα, είναι εκείνη που η Χριστίνα καμουφλαρισμένη με μαντήλι και γυαλιά, μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο για να συναντήσει τον εραστή της, Αντώνη. Το παίζει δήθεν απορημένη και λέει «τι είναι εδώ;».

 

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Τι είναι εδώ» και άλλες viral ατάκες που την έκαναν κωμικό είδωλο

 

 

 

Τι είναι εδώ; – Χριστίνα Μαρκάτου
Από τις σκηνές στη σειρά, ξεχώριζαν οι στιχομυθίες της Χριστίνας με τη γιαγιά Όλγα, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα, της υπενθύμιζε ότι είναι γριές γυναίκες και ο Άγιος Πέτρος θα τις πάρει σύντομα. «Βράζει το κολυβοκάζανό μας Χριστίνα» της είχε πει η γιαγιά, με την ηρωίδα της Άννας Παναγιωτοπούλου να «βράζει» από θυμό.

Το ίδιο απολαυστική ήταν και όταν προσπαθούσε να καλύψει τα νώτα της, για να μην καταλάβει η πεθερά της, τίποτα για την παράνομη σχέση της με τον Αντώνη.

«Δώσε ένα αστακουδάκι»

 

 

Αλησμόνητο έχει μείνει και το «αστακουδάκι» που χάρισε ως Μαντάμ Σουσου σε μια γειτόνισσά της, που πήγαινε να ψωνίσει μαρίδα, όπως και οι περισσότερες σκηνές που περιφρονεί τους φτωχούς.

ΜανΤάμ Σουσού/ Αστακουδάκι!

Exit mobile version