ΑΝΤ1: “Διαζύγιο” θέλει από τον Γιώργο Παπαδάκη η Μαρία Αναστασοπουλου – “Τρίτο πρόσωπο”η Φαίη Μαυραγανη- Όλο το παρασκηνιο

Τηλεοπτικό “διαζύγιο”θέλει να πάρει από τον Γιώργο Παπαδάκη η Μαρία Αναστασόπουλου, θεωρώντας  (προφανώς) ότι “την βαραίνει η σκιά του”!

 

Η νεαρή και ανερχόμενη παρουσιάστρια πήγε στον ΑΝΤ1 το 2022 και μέχρι τώρα στάθηκε επάξια στο πλευρό του πολύπειρου και εξαιρετικά επιτυχημένου Γιώργου Παπαδάκη,συμβάλλοντας στην ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της πρωινής ζώνης του καναλιού.

 

ΑΝΤ1: “Διαζύγιο” θέλει από τον Γιώργο Παπαδάκη η Μαρία Αναστασοπουλου

 

Όλα δείχνουν όμως ότι “η χημεία” μεταξύ τους χάλασε.Ισως γιατί η Μαρία πίστεψε από την αρχή ότι ο Γιώργος από το 2024 θα έφευγε και θα την άφηνε στο πόδι του,περιοριζόμενος σε έναν ρόλο πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν φεύγει και αυτό πλέον αποτελει δεδομένο,με το κανάλι να ζητεί από την Μαρία Αναστασόπουλου να μείνει στο πλάι του.

ΑΝΤ1: “Διαζύγιο” θέλει από τον Γιώργο Παπαδάκη η Μαρία Αναστασοπουλου

Η ίδια δεν το θέλει και διεκδικεί κάτι άλλο,στο οποίο να έχει πρώτο ρόλο.Εκει μπαίνει το “τρίτο πρόσωπο”!Ο λόγος για την Φαίη Μαυραγάνη,που συζητείται ευρύτερα για την διαδοχη του Γιώργου Αυτιά το Σαββατοκυριακο στον ΣΚΑΙ.

Η Μαρία απαιτεί να είναι η διάδοχος της Φαίης τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1! Στις επόμενες εβδομάδες θα ξέρουμε αν θα της βγει..

Διαβάστε επίσης: Έτοιμη να τα βροντήξει η Μαρία Αναστασοπούλου: Έξαλλη με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Exit mobile version