Άρης Σοϊλέδης:«Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, όσο η Μαρία Αντωνά ήταν στο Survivor» ξεκαθαρίζει

Ως απάντηση σε όσα ακούγονται για εκείνον ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθάρισε τις τελευταίες ημέρες για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά στην εκπομπή, Fay’s Time.

Μετά τις κοινές φωτογραφίες του με μια εντυπωσιακή κοπέλα και τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής Happy Day ότι ο ποδοσφαιριστής είχε προχωρήσει τη ζωή του πολύ πριν τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, όσο δηλαδή βρισκόταν στο Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης έστειλε μήνυμα στη Μάρτζυ Λαζάρου αναφέροντας: «επειδή κάτι ειπώθηκε σε μια εκπομπή, δε σημαίνει ότι ισχύει» και επεσήμανε ότι δεν υπήρξε τίποτα στην προσωπική του ζωή όσο η Μαρία Αντωνά ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Να σας θυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει στον αέρα του Happy Day «Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης καλώς ή κακώς ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε. Φαίνεται λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δε ξέρω, μπορεί να τη γνώρισα τώρα την κοπέλα, ή να είναι απλά μια φίλη του.»!

Και συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτοντας: «Οι φήμες όμως ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη γενικώς να έχει προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία έλειπε, και όταν εκείνη γύρισε από το παιχνίδι, αυτό ήταν που δημιούργησε το χάσμα επικοινωνίας του. Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την γνωρίζω και μπορεί να είναι απλά μια φίλη του ή μια ξαδέλφη του».

Διαβάστε επίσης: 

Άρης Σοϊλέδης: Το ξέσπασμα και το μυστηριώδες μήνυμα μετά τον χωρισμό και το ατύχημά του

Exit mobile version