Αυτή είναι η παραλία με τα τιρκουάζ νερά μια ανάσα από την Αθήνα

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα υπάρχουν παραλίες «διαμάντια» για να απολαύσετε τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα, να κάνετε ηλιοθεραπεία και φυσικά να παίξουν τα παιδιά στην άμμο. Μια ανάσα από την Αθήνα θα βρείτε εξαιρετικές παραλίες με κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά!

Αυτή την περίοδο έχουμε την πολυτέλεια να απολαύσουμε τις παραλίες με λιγότερο κόσμο και το τοπίο να είναι πιο παρθένο. Στα πλεονεκτήματα της χώρας μας είναι πως μέσα σε μια ώρα από την Αθήνα μπορείτε να βρεθείτε σε ένα πολύ όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού ή σε κοντινό προορισμό της Πελοποννήσου για να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Οι παραλίες που βρίσκονται μια ανάσα από την Αθήνα είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε μια μονοήμερη εκδρομή συνδυάζοντας μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά, στάση για φαγητό σε ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα ή γιατί όχι να οργανώσετε ένα τέλειο πικ-νικ σε φυσικό τοπίο.

Παραλία Αλυκές στη Χαλκίδα

Το «Μαϊάμι» της Χαλκίδας, όπως είναι γνωστή η παραλία Αλυκές, βρίσκεται μόλις 70 χιλιόμετρα από την Αθήνα, είναι από τις ωραίοτερες και ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Αμμουδερή, με γαλάζια ρηχά νερά θα απολαύσετε τις βουτιές σας, αλλά και πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα μεγάλο μέρος είναι οργανωμένο με ξαπλώστρες, ντουζιέρες, ενώ αν πάτε προς τα κάτω είναι ανοργάνωτο. Αυτή την εποχή, η παραλία Αλυκές δεν μαζεύει πάρα πολύ κόσμο οπότε μπορείτε να την απολαύσετε και να κάνετε το μπάνιο σας χωρίς πολυκοσμία. Στη πάνω πλευρά της παραλίας υπάρχουν μαγαζιά όπου τα περισσότερα έχουν (και) χώρο με φουσκωτά για ατελείωτο παιχνίδι.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι παραλίες μια αναπνοή από την Αθήνα που αξίζει να επισκεφτείς το Σαββατοκύριακο!

Exit mobile version