Χαμός στο «Προξενιό της Ιουλίας»: Κλείνουν την Ιουλία στο ψυχιατρείο και ο Γιωργίκης θα βρεθεί κατακρεουργημένος!

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» πρόκειται να βάλουν τους τηλεθεατές στα πρώτα στοιχεία του τέλους που έρχεται. Κανείς δεν θα μείνει αλώβητος μετά από τόση βία. Πρώτη από όλους η Ιουλία που θα υποκύψει στις σκληρές αποφάσεις του Γιωργίκη και την ανάγκη της Χάδως να εκδικηθεί ότι έχει κοντά του ο αδερφός της.

Ο Γιωργίκης θα βρεθεί κατακρεουργημένος, θα βρει βάναυσο θάνατο που μαρτυρά το μένος του δολοφόνου του απέναντί του. Το τέλος του είναι η αρχή για ένα ακόμη μαρτύριο για την Ιουλία, αυτό της φυλακής. Η αλήθεια θα αργήσει να λάμψει, αλλά θα έχει προηγηθεί μια ακόμη απόφασή του που θα υποβάλει την Ιουλία σε νέα ταλαιπωρία.

Εκτός από την σωματική κακοποίηση, θα υπάρχει και η ψυχολογική. Εκεί η Ιουλία θα υποκύψει και θα λυγίσει. Τότε ο Γιωργίκης, θα βρει την ευκαιρία και θα την κλείσει σε ψυχιατρείο. Και η Στάσα θα καταλάβει καλά σε τι εφιάλτη έσπρωξε την κόρη της.

Η ιστορία της Ιουλίας συνταράζει και γοητεύει. Η Ιουλία αγάπησε, προδόθηκε. Δεν έζησε τον έρωτά της. «Ιουλία ποτέ δε θα σε προδώσω θα σ΄αγαπώ πάντα, όσο ζω», της είχε πει κάποτε ο Γρηγόρης. Αλλά όλα ανατράπηκαν στη συνέχεια.

Η ζωή την οδήγησε σε μονοπάτια που δεν ήθελε να διαβεί κι όμως το έκανε. Το μόνο που επιζητούσε ήταν αγάπη… «Δεν περίμενα να με καταλάβει κανείς, να μ’ αγαπήσει ήθελα». Ένας γάμος, ένα παιδί και μετά ο θάνατος. «Ο έρωτας νικήθηκε… ο θάνατος όχι».

Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» πρόκειται να επιστρέψει στο πρόγραμμα του Alpha την Τρίτη 14 Μαΐου στις 22:40 και… «Το τέλος δεν έρχεται μόνο του…».

Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας»:

Exit mobile version