Χαμός στο Survivor: Μεγάλη ανατροπή στην 4άδα της αποχώρησης! – Η ασυλία και οι μονομαχίες

Το κοντέρ του Survivor 2024 παίρνει φωτιά το βράδυ της Τετάρτης 8/5 για τη νίκη στην 4η ασυλία. Με το σκορ να έχει φτάσει στο 2-1, με την κόκκινη ομάδα να κερδίζει την 3η ασυλία και να προηγείται κατά έναν πόντο στον αγώνα του επόμενου μεγάλου επάθλου. Από νωρίς, πληροφορίες και spoiler μοιράζονται φειδωλά, αφού τις τελευταίες ημέρες η παραγωγή αφήνει το τρέιλερ να έρχεται στη δημοσιότητα την τελευταία στιγμή.

Βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν και δεν προλαβαίνουν με τα γυρίσματα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει για πρώτη φορά καθυστέρηση, όπως έχει συμβεί μερικές φορές και στο παρελθόν γιατί ένα ολόκληρο επεισόδιο ξαναγυρίστηκε από την αρχή.

Από τη μια ο καιρός που στον έναν αγώνα βρέχει και μετά από λίγο οι τηλεθεατές βλέπουν λιακάδες. Από την άλλη οι παίκτες που τη μια μένουν, την άλλη θέλουν να αποχωρήσουν. Δημιουργήθηκαν θεματάκια λοιπόν και το μοντάζ προσπαθεί να τα προλάβει. Κρατά και την αγωνία περισσότερο η παραγωγή…

Ο αγώνας για την 4η ασυλία εξελίσσεται σε ντέρμπι για γερά νεύρα, κυρίως από την πλευρά των παικτών. Αφού η κόντρα του Γκιουλέκα και του Φάνη δεν έχει καταλαγιάσει και η συνέχεια θα δοθεί στον νέο στίβο. Η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία δεν είναι η μόνη κερδισμένη από την αναμέτρηση. Αφού η επιλογή του 4ου υποψήφιου για αποχώρηση θα κλειδώσει την πιο ενδιαφέρουσα αποχώρηση της χρονιάς. Η στρατηγική θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλο το επεισόδιο του Survivor 2024 και ακόμη και οι κινήσεις των ηττημένων μπορεί να είναι τελικά… ματ. Η κόκκινη ομάδα χάνει την 4η ασυλία και στέλνει άλλον έναν παίκτη στον τάκο. Τι θα ακολoυθήσει στις μονομαχίες;

Ο Σταμάτης δηλώνει πως περίμενε πως θα ψηφιστεί. Η Σταυρούλα, τα είπε, τα έστριψε και τελικά αποφάσισε πως θα μονομαχήσει για την παραμονή της. Η Ασημίνα από την άλλη το έχει με τον στόχο στις μονομαχίες. Αλλά οι συμπαίκτες της έχουν τονίσει πολλές φορές πως δεν έχει επανέλθει στην ομάδα. Δια στόματος Δαλάκα ξεκάθαρα. Μένει το τέταρτο όνομα που θα απογειώσει στο σασπένς στα ζευγάρια των μονομάχων για την επόμενη αποχώρηση στις 9/5.

Ο Σταμάτης είναι ο 3ος υποψήφιος

Το τρέιλερ του Survivor 2024 για τις 8/5

Exit mobile version