Η Demi Lovato αλλάζει φύλο; Οι προκλητικές φωτογραφίες και οι σκανδαλώδεις δηλώσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας (φωτο)

Η Demi Lovato προέβη σε μια νέα δήλωση για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε στη 19η Σύνοδο Κορυφής, η τραγουδίστρια μοιράστηκε περισσότερα για το ταξίδι της ως non-binary άτομο (= άτομο το οποίο δε θέλει να προσδιορίζεται το φύλο του, αρσενικό ή θηλυκό) και πώς δεν αποκλείει να γίνει trans, στο μέλλον.

«Όντας non-binary, αυτό σημαίνει ότι είμαι κάτι πολύ περισσότερο από άνδρας ή γυναίκα», είπε κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, σύμφωνα με την DailyMail.

“Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από άνδρες ή γυναίκες και πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κοιτάξει μέσα μας και να αμφισβητήσει αυτό το δυαδικό σύστημα στο οποίο έχουμε μεγαλώσει.

Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή όπου να προσδιορίζομαι ως τρανς …Έχω την αίσθηση πως ποτέ δεν θα γυρίσω πίσω στο να είμαι το ένα ή το άλλο (φύλο), παρά περισσότερο να είμαι ανοιχτή και ελεύθερη και στο ότι είμαι απλά ένας πολύ ρευστός άνθρωπος και αυτό συμβαδίζει, επίσης, με το πώς εκφράζομαι.”

Exit mobile version