Δημήτρης Σταρόβας: Μια εβδομάδα έκλεισε που νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη – Τι λέει η σύντροφος του για την εξέλιξη της υγείας του

«Η επικοινωνία γίνεται ακόμη με αρκετές δυσκολίες αλλά τον καταλαβαίνουμε πιο εύκολα πλέον»

Μια εβδομάδα μετά το περιστατικό με το εγκεφαλικό που ο υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβα, η σύντροφος του, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως «η επικοινωνία γίνεται ακόμη με αρκετές δυσκολίες αλλά τον καταλαβαίνουμε πιο εύκολα πλέον».

Ο Δημήτρης Σταρόβα, κλείνει μία εβδομάδα νοσηλευόμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

«Ήταν μία ήρεμη νύχτα και δείχνει να σταθεροποιείται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, αισιόδοξη εμφανίστηκε σε νέες δηλώσεις της για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και η Ματίνα Παγώνη.

«Θέλει χρόνο και υπομονή για να επανέλθει, είναι καλά, θα παραμείνει λίγο καιρό ακόμη στο νοσοκομείο, όσο χρειαστεί».

«Έχουν ρυθμιστεί όλοι οι παράγοντες που επιδείνωναν την κατάστασή του», πρόσθεσε η ίδια.

Νεότερα για την υγεία του

Ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο Νοσοκομείο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (15/05) με εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, αιτία φαίνεται να είναι ένας θρόμβος ο οποίος όμως αντιμετωπίζεται και δεν έχει προκαλέσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα.

Ο 61χρονος καλλιτέχνης επικοινωνεί με το περιβάλλον, ενώ φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάστασή του. Μάλιστα, οι θεράποντες γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας του, εκτιμώντας πως τα όποια μικροπροβλήματα θα αποκατασταθούν.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Τι λέει η Ματίνα Παγώνη;

Exit mobile version