Δημήτρης Σταρόβας: Είναι οριστικό λένε οι συγγενείς του – Δείτε την εξέλιξη της υγείας του

Νοσηλεύεται από τις 15 Μάϊου

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται πλέον, στην καρδιολογική κλινική και σύμφωνα με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, όλες οι τιμές ήρθαν στα κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται από την Τετάρτη 15 Μαΐου, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Δεδομένου, ότι προχθές το βράδυ (22 Μαΐου), ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, η σύντροφός του θέλησε να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση της υγείας του.

Τι είπε η σύντροφος του

Μιλώντας στο «Πρωινό», η Άννα Σταθάκη ανέφερε: «Τον έχει αναλάβει πλέον, η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από χθες το απόγευμα, έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι. Όλες οι τιμές ήρθαν στα κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε με τη σειρά του, πως αν όλα πάνε καλά, ο καλλιτέχνης θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα.

Τι έγινε τη Τετάρτη 15 Μαϊου

Από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται στο πλευρό του η επί χρόνια σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Happy Day”, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Εχει πυρετό και πίεση. Το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει”.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε το εγκεφαλικό. Από τη θέση και το μέγεθος που έχει ο θρόμβος οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση και του χορήγησαν ειδική αντιθρομβωτική φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σταρόβας: Μια εβδομάδα έκλεισε που νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη – Τι λέει η σύντροφος του για την εξέλιξη της υγείας του

Exit mobile version