Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Ο 31χρονος “Shark” είναι το 5ο από τα 8 ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης – Ποιος είναι

Από σήμερα στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και ο 5ος από τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στη δολοφονία του αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη και άλλα επεισόδια οπαδικής βίας.

 

Ο ηλικίας 31 ετών, γνωστός ως «Shark», που παραδόθηκε για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη, παρίσταται στους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο φορώντας διαπίστευση.

Όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό της αστυνομίας, πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη, το οποίο είχε σημαντικό ρόλο στην επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στις 7/12/2023 στου Ρέντη.

Ξεχωρίζει στη «Θύρα 7», καθώς κάθεται μαζί με άλλα 3 ηγετικά στελέχη και άλλα άτομα, σε χώρο που επιτρέπονται διαπιστευμένοι. Επίσης κινείται ελεύθερα σε όλους τους χώρους των γηπέδων χωρίς κανέναν περιορισμό, δηλαδή εισέρχεται σε όποια θύρα θέλει στη διάρκεια του αγώνα, περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο και δίνει στον οργανωτή της κερκίδας εντολές, που τις μεταφέρει στους οργανωμένους οπαδούς με ντουντούκα. Αποκομίζει χρηματικά οφέλη από τα «μεροκάματα».

Όσο ήταν «μικρός», ανήκε στο γκρουπ των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού «Young Group», για τον λόγο αυτόν έχει στο σώμα του σχετική δερματοστιξία.

Ο «Ρουμάνος» που οργανώνει επιθέσεις

Και ο 7ος εκ των βασικών κατηγορουμένων, ηλικίας 36 ετών με το προσωνύμιο «Ρουμάνος», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ δεν αποκλείεται και αυτός να παραδοθεί τις επόμενες ώρες, παρίσταται στους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο φορώντας διαπίστευση. Όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη, εμφανίζεται να υποκινεί οπαδούς του Ολυμπιακού στην εκδήλωση επεισοδίων, ενώ έχει προκύψει και η συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις.

Όταν απειληθεί η ηγεσία της οργάνωσης, με «ανατροπή» του αρχηγού της, από ανταγωνιστές οπαδούς του Ολυμπιακού, δεν διστάζει να τους επιτεθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Ηγείται του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στην περιοχή της Κυψέλης. Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 προτάθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και έλαβε την ιδιότητα του S.L.O.

Με βάση τα στοιχεία που τηρούνται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, διαφαίνεται ότι από 6/4/2023 έως 7/12/2023 εργαζόταν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Exit mobile version