Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου: «Με έπιασε ένας απίστευτος πόνος σε όλη τη δεξιά πλευρά και μούδιασε το χέρι μου…»

Δύσκολα περνάει η Ελένη Χατζίδου καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αυχένα της επέστρεψε πάλι και η ίδια σήμερα (25/5) πονούσε συνέχεια.

Είναι το ίδιο πρόβλημα που την είχε κρατήσει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» που παρουσιάζει με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου καθώς οι πόνοι της ήταν αφόρητοι ενώ δεν μπορούσε να κάνει και καμία κίνηση.

νώ ετοιμαζόταν μαζί με την κόρη της, Μελίτα και τον Ετεοκλή Παύλου να πάνε σε ένα παιδικό πάρτι, άρχισε να πονάει πολύ μέχρι που τελικά ήταν τόσο αφόρητοι οι πόνοι που έβαλε τα κλάματα.

Όπως εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε από το κρεβάτι της: «Δύσκολο πράγμα ο αυχένας παιδιά. Εντελώς ξαφνικά για πρώτη φορά, -γιατί όλες τις άλλες φορές ένιωθα τον πόνο σιγά-σιγά να έρχεται-, με έπιασε ένας απίστευτος πόνος σε όλη την δεξιά πλευρά και μούδιασε το χέρι μου. Τώρα είμαι καλύτερα γι’ αυτό μπορώ και γράφω αλλά δεν τολμώ να σηκωθώ από το κρεβάτι ακόμα».

Φανερά καταβεβλημένη και έχοντας παρέα τον σύζυγό της, νιώθει λίγο καλύτερα καθώς πήρε παυσίπονο, όμως δεν κατάφερε να συνοδεύσει την κόρη της στο παιδικό πάρτι όπου την πήγε τελικά ο θείος της, όπως μας ενημέρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Exit mobile version