Ε, όχι και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος “Λαϊκή Δεξιά”! – Ο “ξαφνικός έρωτας” των συστημικών ΜΜΕ με τον “Μυκονιάτη” πρώην εκπρόσωπο της Ν.Δ.,που “φυτεύθηκε” δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη

Τον συνέστησε γνωστός επιχειρηματίας στον Προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με ανεξάρτητες πηγές

Στην Ελλάδα δεν πλήττεις ποτέ!Ιδιαίτερα σε προεκλογικές περιόδους,όπως αυτή που διανύουμε.
Ιδού μια ακόμη απόδειξη:Η ανακοίνωση της συμμετοχής του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελακη!

Τρια πράγματα θα επισημάνουμε στο παρόν άρθρο:

Πρώτον: Αν υπάρχουν πολιτική σημειολογία και εκλογικά κερδη για τον ΣΥΡΙΖΑ από το γεγονός.Δηλαδη αν ο Σπηλιωτόπουλος,πέραν των εντυπώσεων,θα φέρει και κόσμο στην κάλπη,που δεν σκεπτόταν να ψηφισει τον Κασσελακη στις Ευρωεκλογές.

Δεύτερον ποιο είναι το παρασκήνιο,που προηγήθηκε.

Και τρίτον,σε τι οφείλεται ο “ξαφνικός έρωτας “ωρισμενων συστημικών ΜΜΕ,με πρώτον και καλύτερο τον ιστότοπο iefimerida,που ανήκει πλέον στο πανίσχυρο επιχειρηματικό “τρίδυμο”Εξάρχου -Μπακου-Καυμενακη και έχει απολύτως στενές σχέσεις με τον πρωθυπουργό και το Μέγαρο Μαξίμου.

Να σημειωθεί απλώς ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος,που λειτουργεί όπως η εφημερίδα “Αλ Αχραμ” επί κυβερνήσεως του αειμνήστου Προέδρου της Αιγύπτου Αμπντέλ Γκαμαλ Νάσερ,υποδέχθηκε με διθυράμβους την είδηση περί αξιοποιήσεως Σπηλιωτόπουλου,αποδίδοντας στον πρώην εκπρόσωπο “δημόσιες αρετές”,που προφανεστατα δεν έχει!

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο ίδιος ιστοτοπος έχει περάσει κατά καιρούς γεννεες δεκατέσσερις τον Στέφανο Κασσελακη,έχοντας δημοσιεύσει μάλιστα και ολόκληρη δημοσιογραφική πραγματεία περί του πολιτικού του ναρκισσισμού!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους:

Κατ’αρχας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ένας ευφυής άνθρωπος,που δεν στερείται ικανοτήτων.Ποτε,όμως,δεν είχε την παραμικρή σχέση με την ισχυρή τάση της λεγόμενης “Λαϊκής Δεξιάς”,που προτάσσει τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ιστορικής Συντηρητικής Παράταξης στην Ελλάδα,όπως τον εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μέσα από τις θεμελιακές αξίες πανω στις οποίες ιδρύθηκε η Ν.Δ.

Ήταν πάντοτε ελευθεριαζων,δικαιωματιστης, έντονα φιλελευθερος,με ισχυρές δοσεις πολιτικού καιροσκοπισμου,φίλος επιχειρηματιών,φανατικός των κοσμικών εμφανίσεων και της Μυκόνου,με φυσική απέχθεια προς τις πολιτικές συνήθειες της λαϊκής βάσης της Ν.Δ.
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν είχε ποτέ φανατικούς οπαδούς στην λαϊκή βάση της Παράταξης.Ειχε,όμως (και εξακολουθει να έχει) ιδιαίτερη ικανότητα στο να αναρριχάται στα υψηλά κλιμάκια,μέσω της προσκολλήσεις σε πρόσωπα,όπως έκανε με τον Κώστα Καραμανλή.Φαινεται πως το ίδιο επιχειρεί να κάνει τώρα με τον Στέφανο Κασσελακη.

Η προσχώρηση του δημιουργεί εντυπώσεις,αλλά στο εκλογικό ταμείο , αυτοί που ξέρουν, στοιχηματίζουν ότι θα φέρει μηδαμινά κέρδη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αντίθετα, θα φανεί γρήγορα ότι μάλλον διευκολύνει τον Μητσοτάκη να “διασύρει υπογείως”ακόμη περισσότερο τον Καραμανλισμο (παρόλο που ο Σπηλιωτόπουλος ταιριάζει περισσότερο ως μανταλιτε (νοοτροπία)στα golden boys του νεο-Μητσοτακισμου) και από την άλλη πλευρά επιτείνει το εσωτερικό μπαχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Άρα για Μητσοτάκη πολλαπλό το ώφελος!

Σε τελευταία ανάλυση μάλλον ως επιτυχημένο πολιτικό ανέκδοτο μπορουν να εκληφθούν τα γραφεντα ότι ο Σπηλιωτόπουλος “δένει πολιτικά με την στροφή Κασσελακη προς το Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια”,μια και η πολιτική προσωπικότητα του πρώην εκπροσώπου και η εν γένει ιδιοσυγκρασία του κινούνται προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.
Και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ακόμη:Δεν αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος έφερε τον Άρη σε επαφή με τον Κασσελακη.Το προσωπο-“κλειδί”είναι γνωστός επιχειρηματίας,που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην γνωριμία του Στέφανου Κασσελακη με τον Αλέξη Τσίπρα στο παρελθόν.

Exit mobile version