«Έσκασε» έρωτας-βόμβα στο «Τατουάζ» – Ποιοί αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς παντρεύονται το καλοκαίρι?…

Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά για την προσωπική ζωή του ηθοποιού του «Τατουάζ», Άλεξ Αλεξάνδρου, ωστόσο ήδη τα κυπριακά μέσα μιλούν για τον γάμο του.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός του Τατουάζ, παντρεύεται τον Ιούνιο την αγαπημένη του, Έλια Ιωαννίδου κι αυτή ηθοποιός του «Τατουάζ».
Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια η Ελια Ιωαννίδου σε κυπριακή εκπομπή, τονίζοντας πως ο χαμός του πατέρα της ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που την κρατούσε πίσω από το να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.

«Ανυπομονώ και κάθε νύχτα που κλείνω τα μάτια μου φαντάζομαι το πως θα είναι. Θα μου λείπουν άτομα. Το να ζεις αυτή τη στιγμή και ένας από τους δύο σου γονείς να λείπει είναι λίγο σκληρό και ήταν και ο λόγος που πάντα είχα θέμα με το γάμο. Όχι γιατί δεν πίστευα, αλλά έλεγα πως είναι μια στιγμή που θα σε παραδώσει ο μπαμπάς και έλεγα εμένα ποιος. Αναπληρώνεται όμως. Το ότι ξέρω ότι μπορεί να μην είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά η μητέρα και μου και οι γονείς του Αλέξανδρου, οι οποίοι είναι άνθρωποι που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Η απουσία του πατέρα μου ήταν ένας παράγοντας που με κρατούσε πίσω στο γάμο. Φοβόμουν να κάνω το βήμα», είπε χαρακτηριστικά η Ελια Ιωαννίδου ξεσπώντας σε κλάματα.
Οσο για το ποια είναι η σύντροφος του Αλεξ Αλεξάνδρου, την Ελια Ιωαννίδου την γνωρίσαμε ως συγκρατούμενη της Κατερίνας Γερονικολού στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ».

Exit mobile version