Εθνικιστικό παραλήρημα από τους Αλβανούς στο Γαλάτσι: Γιούχαραν τον Κυριάκο Μητσοτάκη! – «Δεν είμαστε πια οι κουρελιασμένοι» είπε ο Ράμα! (Βίντεο)

Δεν απέφυγε την προκλητική ρητορική ο Έντι Ράμα, κατά τη διάρκεια της φιέστας του στο Γαλάτσι, απαντώντας μάλιστα και στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, που ο ίδιος φυλάκισε ένα πρωτοφανές δικαστικό σκάνδαλο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι επέλεξε ειδικά τη σημερινή ημέρα, καθώς πέρσι στις 12/5 ήταν που αποφασίστηκε η φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη.

Περίπου 4.000 ήταν οι Αλβανοί που βρέθηκαν στο Γαλάτσι, κάποιοι από αυτούς με πούλμαν από την Αλβανία, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Στην ομιλία του, ο Έντι Ράμα «ανακάλυψε» ότι η οικογένεια της Μπουμπουλίνας μίλαγε αλβανικά κι ότι θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι για την ηρωίδα του 1821, και οι Αλβανοί και οι Έλληνες. Για τους τουρκαλβανούς και τον ρόλο τους στην Επανάσταση, ούτε λόγος βέβαια.

Πάντως, σίσθηση προκάλεσε το παρατεταμένο γιουχάισμα των Αλβανών παρευρισκόμενων, όταν ο Έντι Ράμα αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα το μήνυμα του Ράμα προς τον Έλληνα πρωθυπουργό ήταν… «ζήτω η Ελλάδα»!

«Κάποιοι στεναχωρέθηκαν, κάποιος είπε να μην έρθω επίσκεψη. Όταν δουν αυτή την επίδειξη οικογενειακής χαράς θα καταλάβουν ότι δεν ήρθα να συναντήσω τους πρώην υπηρέτες τους. Οι Αλβανοί δεν είναι πια οι κουρελιασμένοι που κατέβηκαν από τα βουνά», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Έντι Ράμα.

Με μπλούζες «εθνικής υπερηφάνειας» οι συγκεντρωμένοι

Με μπλούζες που περιλαμβάνουν μηνύματα με αναφορές «εθνικής υπερηφάνειας» έφτασαν στο γήπεδο του Γαλατσίου κάποιοι από τους υποστηρικτές του Έντι Ράμα.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στην φωτογραφία κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έχουν προσέλθει με μπλούζες που γράφουν στην αλβανική γλώσσα: #ΠερήφανοιΓιαΤηνΑλβανία Καλώς ήρθες! #ΜόνοΜπροστά

Exit mobile version