Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι προκρίθηκε στον τελικό – Σε ποια θέση θα την δούμε το Σάββατο

Η Μαρίνα Σάττι με μία εντυπωσιακή εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision και θα την απολαύσουμε και το Σάββατο, ενώ η Έλενα Παπαρίζου έκανε την επανεμφάνιση της 19 χρόνια μετά, στην κορυφή του διαγωνισμού και το πλήθος την αποθέωσε.

Για κάποιες γενιές, ασφαλώς μεγαλύτερες, δύσκολα ξεχωρίζουν τα τραγούδια της Eurovision. Όλα μοιάζουν, όλα φαίνονται κάπου κάπως γνωστά και δύσκολα κάτι κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Κι έρχεται αυτή η στιγμή από το παρελθόν και τα γυρίζει όλα. Γιατί η εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου, στον χθεσινοβραδινό Β’ Ημιτελικό της Eurovision, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, συγκινητική και ταξίδεψε πολλές χιλιάδες τηλεθεατές σε χρόνια που ο θεσμός ήταν διαφορετικός και σίγουρα σε μία χρονιά, πριν 19 χρόνια που οι περισσότεροι ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας μία πρωτιά αναμενόμενη και με ένα τραγούδι που ακόμη δονεί συναισθηματικά. «You are the one, you are my number one» και η Παπαρίζου ξαναγίνεται η Ελενάρα μας και το μυαλό, μετά από κρίσεις, πανδημίες και πιο σκοτεινές περιόδους ξαναβγαίνει στο φως μιας εφήμερης χαράς αλλά που πάντα θα συνιστά το εισιτήριο σε μία χρονοκάψουλα που μπαίνεις με κλειστά μάτια και βγαίνεις με το βλέμμα ψηλά.

Μάλιστα, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος γύρω από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision είναι πως η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 55% σε συγκεκριμένο τέταρτο στο δυναμικό κοινό, ενώ συνολικά στο δυναμικό κοινό κατέγραψε 44,5%. Στο γενικό σύνολο η τηλεθέαση έπιασε  38,5%.

Exit mobile version