Φιάσκο η ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή! Μέλος του εθνικιστικού Τάγματος Αζόφ και ο δεύτερος μαχητής, που μίλησε στη Βουλή! (Βίντεο)

Η Ελληνική Βουλή καταχειροκρότησε σήμερα τις ομιλίες των μαχητών, που ανήκουν στο εθνικιστικό Τάγμα του Αζόφ, σε μια ημέρα που χαρακτηρίστηκε ως ημέρα ντροπής για τους αγώνες των προγόνων μας.

Όπως αποδείχτηκε, στο ναζιστικό τάγμα ανήκε και ο δεύτερος στρατιώτης ο οποίος μίλησε μετά τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απευθυνόμενος στους βουλευτές και στον ελληνικό λαό!

«Το Τάγμα Αζόφ έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρότερες αντίπαλες δυνάμεις. Έχετε το κουράγιο να έρθετε με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πολίτες της Μαριούπολης; Είναι και δικοί σας άνθρωποι. Βοηθήστε να σωθούν!» δήλωσε ο δεύτερος μαχητής ο οποίος συστήθηκε ως «Αναστάσιος».

Μετά τον καταιγισμό οργισμένων αντιδράσεων, το Μαξίμου και ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το απαράδεκτο ατόπημα και πρόβαλλαν γελοίες δικαιολογίες, ωστόσο τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο Έλληνες πολίτες «βράζουν» από θυμό.

Exit mobile version