Γαριδομακαρονάδα στο τηγάνι με 2 κινήσεις!

Διαδικασία
Στο πιο μεγάλο σας τηγάνι ή σε χαμηλή κατσαρόλα, βάζετε όλα τα υλικά, εκτός από το ούζο, τις γαρίδες και τον μαϊντανό.
Προσθέτετε καυτό νερό όσο να σκεπάζει τα υλικά και σκεπάζετε με καπάκι.
Βάζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει βράση το φαγητό και μετά κατεβάζετε στο μέτριο. Προσέχετε μήπως χρειαστεί λίγο παραπάνω νερό στην πορεία.
Μόλις τα μακαρόνια γίνουν al dente, προσθέτετε τις γαρίδες, το ούζο και τον μαϊντανό και ανακατεύετε πάρα πολύ καλά.
Μαγειρεύετε για ελάχιστα λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα οι γαρίδες ανακατεύοντας συχνά και σερβίρετε.

Exit mobile version