Ιωάννα Τούνη: Δείτε σε ποιο εξωτικό νησί θα περάσουν το Πάσχα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξαν τις Σεϋχέλλες για το οικογενειακό ταξίδι που έκαναν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα μαζί με τον γιο τους, Πάρη.

Η instagrammer έδειξε στους ακολούθους της τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, το δωμάτιο που θα μείνουν με ένα βίντεο στα social media και συγκεκριμένα, στο TikTok προφίλ της.

Στο κλιπ που ανάρτησε μέσω TikTok, η Ιωάννα Τούνη δείχνει το δωμάτιο που θα μείνει με τον σύντροφο και τον γιο της και περιγράφει, τι θα κάνει μέσα στη μέρα της. Στη λεζάντα γράφει, μεταξύ άλλων: «Μόλις φτάσαμε οικογενειακά στις Σεϋχέλλες, θέλω απλά να βάλω μαγιό και να γυρίσω όλο το νησί».

Μέσω Instagram, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μερικά stories με το μοντέλο και το παιδί τους στην εξωτική παραλία αλλά και κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού τους.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο που του μένει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάνοντας αποδράσεις σε όλο τον κόσμο.

Πριν από λίγο καιρό, ταξίδεψαν στη χερσόνησο του Γιουκατάν  για να δουν από κοντά, τα κενότα. Πρόκειται για ασβεστολιθικά σπήλαια, που συνδέονται υπόγεια με ποτάμια και χαρίζουν ένα μοναδικό θέαμα.

Η Ιωάννα Τούνη δεν παρέλειψε φυσικά, να τραβήξει μερικές φωτογραφίες τόσο με το τοπίο, όσο και με την ίδια μαζί με τον γιο της.
Exit mobile version