Ιωάννα Τούνη: Ο ατελείωτος μπουφές στο ξενοδοχείο όπου μένει, στο Λας Βέγκας, και το πόσο κοστίζει (βίντεο)

Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η instagrammer, Ιωάννα Τούνη και δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει στους διαδικτυακούς ακολούθους της, πώς τα περνάει.

Συγκεκριμέναμ, η γνωστή influencer, ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στο Λας Βέγκας και το Σικάγο. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, μάλλον δέχθηκε αρνητικά σχόλια για τις αναρτήσεις της από τα πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία που επισκέπτεται.

Πολλοί αναρτούν κλιπ με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι «LA LA LA» και γράφουν διάφορα, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Με τη σειρά της, η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα παρόμοιο βίντεο που χορεύει το κομμάτι και στην ανάρτησή της έγραψε ότι την «κράζουν» στην Ελλάδα. Ειδικότερα, έγραψε: «Εν τω μεταξύ, εγώ ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα».

Το TikTok της Ιωάννας Τούνη

@j.touni

Συμπεθέρες μου αυτό ειναι το ΣΩΣΤΟ το mood για να σκάνε οι haters😂❤️ ΟΥΣΤΤΤΤ #fy #fyp #tiktokgreece

♬ LALALALA – Marina Satti

Λίγο πιο πριν από το TikTok με τη «μισή Ελλάδα» η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στην ίδια πλατφόρμα ένα κλιπ, που εκφράζει τον ενθουσιασμό της με τον μεγάλο μπουφέ που είχε το ξενοδοχείο, στο οποίο πιθανότατα διαμένει.

@j.touni

Έχω παθει ΣΟΚ!🫠🤯 Τι λες?? Αξίζει τα λεφτά του ο μπουφές στο ξενοδοχείο μου Las Vegas ή οχι? #vegas #vegastiktok #fy #foryoupage #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Την ίδια ώρα συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στο Σικάγο, τα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια που έχει επισκεφτεί και τη θέα από το δωμάτιό της.

Exit mobile version