Ιωάννα Τούνη: “Βομβαρδισμός” με φωτογραφίες από τις εξωτικές διακοπές της στα social

Η Ιωάννα Τούνη έχει “βομβαρδίσει” τις τελευταίες μέρες τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με  βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές που κάνει στις Σεϋχέλλες, με την οικογένειά της. Οι βόλτες σε νησιά, τα μπάνια στη θάλασσα και το πρωινό με την οικογένειά της.

Η instagrammer Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τις εξωτικές παραλίες μαζί με τον γιο τους, Πάρη και έχουν «πλημμυρίσει» τα προφίλ τους με αναρτήσεις.

Στον δικό της λογαριασμό, η Ιωάννα Τούνη περιγράφει στους ακολούθους της, τι κάνει, από την ώρα ώρα που παίρνει το πρωινό της, μέχρι τις περιηγήσεις τους σε νησιά τριγύρω, αλλά και τα μπάνια τους στη θάλασσα.

Η ίδια φωτογραφίζει τον σύντροφο, τον γιο της αλλά και τον εαυτό της, με ένα κίτρινο μπικίνι.

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, η instagrammer πήγε με τον γιο της για πρωινό, κάτι το οποίο ανέβασε σε κλιπ. Σε άλλο βίντεο έδειξε τον σύντροφό της να περπατά μπροστά της μαζί με το παιδί τους.

Τα αρνητικά σχόλια στο Instagram
Τη Μεγάλη Πέμπτη, η Ιωάννα Τούνη φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε σε μια εξωτική παραλία, ξαπλωμένη σε φοίνικα. Αφού ανέβασε τα στιγμιότυπα στο Instagram, έγραψε στη λεζάντα: «Ναι! Είναι τόσο μαγικά, όσο φαίνεται. Εσύ συμπεθέρα θα πας πουθενά για Πάσχα?» φέρνοντας «κύμα» σχολίων στη δημοσίευση.

Exit mobile version