Κατερίνα Καινούριου: Τα 39 έκλεισε σήμερα η πετυχημένη παρουσιάστρια”Θα ήθελε να τα γιορτάσει αλλά..”

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή (1/5) για την Κατερίνα Καινούριου, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Εμφανίστηκε στην εκπομπή της ενθουσιασμένη για τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό του «Super Κατερίνα» με μπλε κοστούμι και φυσικά το χαμόγελο της, λαμβάνοντας τις ευχές των συνεργατών της για τα γενέθλιά της και στη συνέχεια έστειλε με τη σειρά της ευχές στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς έχει γενέθλια και η κόρη της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλιά της

Λίγο αργότερα, ακολούθησε και μία αποκάλυψη από την παρουσιάστρια, σχετικά με την απόφαση που έχει πάρει για τα φετινά της γενέθλια, μιας και συνέπεσαν με τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν δεν επιθυμεί λόγω της ημέρας να σβήσει τούρτα στο πλατό, όπως συνηθίζει και αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που δεν ντύθηκε πιο εντυπωσιακά.

«39 ετών, λίγο πριν τα 40! Ευχαριστώ πολύ και τη Σταματίνα, που μου ευχήθηκε πριν, έχει γενέθλια η κόρη της. Υπό άλλες συνθήκες, ή θα έβαζα τα φορέματά μου -μιας και είναι άνοιξη- αλλά σήμερα είναι Μεγάλη Τετάρτη. Θα σβήσουμε τούρτα μετά το Πάσχα, αφού μεταφερθεί η Πρωτομαγιά, θα μεταφέρουμε και τα γενέθλιά μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Exit mobile version