Κέιτ Μίντλετον: Κρίσιμες οι τελευταίες ώρες – Την κρατούν στην απόλυτη απομόνωση

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να ασχολείται με το βασιλικό έργο της παρά την πρόσφατη διάγνωσή της με καρκίνο. Η ίδια έχει περάσει δύσκολα τους τελευταίους μήνες, αλλά συνεχίζει να δίνει τη μάχη της σε στενό και ιδιωτικό περιβάλλον.

Ωστόσο, ένας βασιλικός βοηθός έκανε ένα update για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, τονίζοντας ότι “χρειάζεται χώρο και ιδιωτικότητα για να αναρρώσει αυτή τη στιγμή”. Κάτι που σημαίνει ότι θα αργήσουμε πολύ να δούμε την Κέιτ Μίντλετον να επιστρέφει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Παράλληλα με τη δύσκολη περίοδο που περνάει με την υγεία της και τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται- παραμένοντας εξαφανισμένη από τον υπόλοιπο κόσμο- η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται στο επίκεντρο ενός έργου που θα μπορούσε να τονώσει την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά 45,5 δισεκατομμύρια £ ετησίως. Και αυτή η ενασχόληση της δίνει μεγάλη χαρά στη δύσκολη περίοδο που διανύει.

Το Royal Foundation Centre for Early Childhood δημοσίευσε μια έκθεση από οκτώ κορυφαίες βρετανικές εταιρείες, εντοπίζοντας πέντε τομείς στους οποίους επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να βοηθήσουν παιδιά κάτω των πέντε ετών και τους ενήλικες γύρω τους. Η Κέιτ Μίντλετον πέρυσι δημιούργησε την Business Taskforce για να συνεισφέρει στο “όραμά της για το μέλλον” στα πρώτα χρόνια της ανάπτυξης των παιδιών.

Η έκθεση, που συντάχθηκε από τη συμβουλευτική εταιρεία Deloitte, περιγράφει λεπτομερώς πώς η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει τεράστιο όφελος για όλη τη χώρα.

Ανώτερος βασιλικός βοηθός είπε στη MailOnline: “Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Είναι ενημερωμένη για αυτή την εξέλιξη, έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά.

“Αυτή είναι μια ξεκάθαρη δέσμευση που έχει αναλάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της δημόσιας ζωής της. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στη δουλειά. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται τον χώρο και την ιδιωτικότητα για να ανακάμψει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψει στη δουλειά όταν θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς”.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του κέντρου, Κρίστιαν Γκάι, δήλωσε: “Η Κέιτ είναι ενθουσιασμένη με την πορεία του έργου της.

“Είτε βοηθά τις οικογένειες να έχουν πρόσβαση στην υποστήριξη που χρειάζονται, δίνοντας προτεραιότητα στην κοινωνική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών και των ενηλίκων στη ζωή τους, είτε για την οικοδόμηση μιας κουλτούρας που δίνει προτεραιότητα στην πρώιμη παιδική ηλικία, οι επιχειρήσεις έχουν σημαντικό ρόλο να παίξουν.

“Αυτή είναι βασική προτεραιότητα για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Πιστεύει ότι όλο αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην τρέχουσα και τις μελλοντικές γενιές”.

Το Centre for Early Childhood, το οποίο έχει περιγραφεί ως το “έργο της ζωής” της Κέιτ Μίντλετον ιδρύθηκε το 2021.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον τόνισε ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι ενημερωμένη για τα ευρήματα της έκθεσης, ωστόσο η πριγκίπισσα δεν έχει επιστρέψει στη δουλειά, καθώς συνεχίζει να λαμβάνει προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Επιτέλους μαθεύτηκε από τον πρίγκηπα Ουίλιαμ:”Είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της”

Exit mobile version