‘Κορωνοπάρτι’ έξω από το εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου: Ουρές, αγανάκτηση και απίστευτος συνωστισμός, μέχρι αργά το βράδυ! Ποιός φταίει γι αυτές τις απαράδεκτες εικόνες; (Φωτο)

Εικόνες απίστευτου συνωστισμού παρατηρήθηκαν μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης έξω από το εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου.

Οι εμβολιασμοί έχουν ανοίξει για όλο και περισσότερες ηλικιακές ομάδες και οι νεότεροι σε ηλικία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, το κόστος όμως ήταν οι «ουρές» και η ταλαιπωρία στα εμβολιαστικά κέντρα.

Κοσμοσυρροή είχε παρατηρηθεί από το πρωί στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο. Την ώρα, λοιπόν, που τα εμβολιαστικά κέντρα υποτίθεται πως κλείνουν στις 22:00 και η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 23:00, στο Περιστερί γινόταν ο κακός χαμός μετά τις 10 το βράδυ.

Καταγγελίες στα κοινωνικά δίκτυα κάνουν λόγο για αναμονή που φτάνει μέχρι τις 3 ώρες, ενώ φωτογραφίες δείχνουν την «ουρά» που θυμίζει… ‘κορωνοπάρτι’ μες στη νύχτα έξω από το εμβολιαστικό κέντρο.

Φυσικά, γι’ αυτήν την κατάσταση δεν φταίνε ούτε οι πολίτες – που έκαναν το καθήκον τους και «αγκάλιασαν» το πρόγραμμα εμβολιασμού – ούτε φυσικά οι εργαζόμενοι στο εμβολιαστικό κέντρο – που κάνουν υπερωρίες για να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο.

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές μαρτυρίες:

Exit mobile version