Κρήτη: Σήμερα η απολογία του 50χρονου βιαστή-νονού του 18χρονου – Υπάρχουν κι άλλα θύματα

Σήμερα γίνεται η απολογία του 50χρονου νονού-βιαστή του 18χρονου από τη Κρήτη όταν εκείνος ήταν ακόμα ανήλικος.  το οποίο έχει ενηλικιωθεί.

Ο 50χρονος, του οποίου η απολογία εκτελείται σήμερα, αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

Η αστυνομία εδώ και καιρό ερευνούσε την καταγγελία και προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση μέχρι που προχθες το βράδυ προχώρησε στη σύλληψη του 50χρονου ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος ασχολείται με τη μουσική και δίδασκε στο παιδί μουσική και με αυτό το πρόσχημα έβρισκε την ευκαιρία να βρεθεί πολλές στιγμές μόνος μαζί του.

Ο 18χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 50χρονος σήμερα νονός του ότι για τρία χρόνια στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών είχε μετατραπεί στον απόλυτο βασανιστή του. Ο νεαρός χρειάστηκε υποστήριξη για να βρει τη δύναμη να καταγγείλει όλα όσα είχε ζήσει.

Ο νεαρός πίστευε για χρόνια, ακόμη και ως έφηβος ότι εκείνος το είχε προκαλέσει και χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να φανεί δυνατός. Οι γονείς του 18χρονου βρίσκονται σε σοκ καθώς ο 50χρονος ήταν άνδρας της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Στη δικογραφία, υπάρχει αναφορά και για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος δύο κοριτσιών, 24 και 17 ετών σήμερα, όταν ήταν σε ηλικία 5-6 ετών.

Η περίπτωση των δύο κοριτσιών είναι διαφορετική από αυτή του 18χρονου.

Για τον τελευταίο υπάρχει βίντεο, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να ισχυριστεί ότι «είναι άρρωστος» και «έχει μετανιώσει».

Η αποκάλυψη

Η πρώτη αποκάλυψη φέρεται να έγινε τα Χριστούγεννα, όταν οι γονείς του 18χρονου έκαναν τραπέζι στον νονό του γιου τους. Όμως το παιδί άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και οι γονείς θέλησαν να μάθουν τι τον απασχολεί. Τότε φέρεται να εκμυστηρεύτηκε κάποια πράγματα, για τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από 9 ετών, όμως χρειάστηκαν περίπου τρεις μήνες για να πειστεί να μιλήσει στις Αρχές.

Ο 18χρονος και η αδερφή του έδωσαν αναλυτική κατάθεση στο αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας Ηρακλείου, παρουσία ψυχολόγου.

 

Διαβάστε επίσης: 

Σοκ στο Ηράκλειο Κρήτης: 18χρονος κατήγγειλε τον νονό του – Τον βίαζε από ηλικία των 9 μέχρι 12 ετών

 

Exit mobile version