Η μάνα του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου ξεσπάει και συγκλονίζει: «Τον θέλω νεκρό, να πεθάνει, να τον σκοτώσουν!»

«Τώρα θα πληρώσει για ό,τι έκανε»
Λίγο πριν μεταφερθεί στον Εισαγγελέα, ο 45χρονος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου κρατείται στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ, μετά την παράδοσή του τα ξημερώματα από τις αλβανικές Αρχές στις ελληνικές, στην Κακαβιά.

Είχε προηγηθεί επιχείρηση της αλβανικής Αστυνομίας σε διαμέρισμα στον Αυλώνα, όπου είχε βρει καταφύγιο όταν διέφυγε από την Ελλάδα ο 45χρονος και όπου βρέθηκαν ακόμα ξηρά τροφή, κονσέρβες και μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη ΓΑΔΑ, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, ο 45χρονος αρνείται να πει το παραμικρό στους Αστυνομικούς, ενώ είναι ανέκφραστος και με παγωμένο βλέμμα, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ.

Οι κατηγορίες που αναμένεται να του αποδοθούν, αφορούν στον βιασμό μιας 34χρονης και την απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης, καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

«Τον θέλω νεκρό, θέλω να πεθάνει, να τον σκοτώσουν. Δεν είναι παιδί μου»!
Την ίδια στιγμή, η μητέρα του 45χρονου Σπαρτάκ δεν αντέχει τα όσα έχει κάνει ο γιος της, ο οποίος έμενε μαζί της μετά τον χωρισμό του και συχνά πυκνά ήταν βίαιος μαζί της, ενώ ήταν και αλκοολικός.

Επαναλαμβάνει ότι για εκείνη έχει πεθάνει και μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», προχωρά σε ένα ακόμα ξέσπασμα:

«Τον θέλω νεκρό, θέλω να πεθάνει, να τον σκοτώσουν. Δεν είναι παιδί μου. Είμαι στεναχωρημένη και άρρωστη. Θα πεθάνω. Θέλω να τον σκοτώσουν και να μου πουν κι εμένα να το κάνω μαζί τους. Δεν τον θέλω, δεν είναι το παιδί μου. Δεν έχει μυαλό, τώρα θα πληρώσει για ό,τι έκανε. Είναι ντροπή. Δε θέλω να τον δω. Μετά από όσα έκανε για μένα είναι πεθαμένος».

Exit mobile version