Met Gala 2024: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που έκαναν χαμό στο κόκκινο χαλί – Δείτε τι φόρεσε η Ζεντάγια και η Τζένιφερ Λόπεζ

Το Met Gala πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, με το φετινό θέμα να είναι «Garden of Time» (ο Κήπος του Χρόνου). Το φετινό event είχε ως οικοδεσπότες την Τζένιφερ Λόπεζ, τη Ζεντάγια, τον Bad Bunny και τον Κρις Χέμσγουορθ.

Στο χαλί του Met Gala έφτασαν από νωρίς διάσημες προσωπικότητες, οι οποίες εντυπωσίασαν για ακόμα μια χρονιά, με τις εμφανίσεις τους.
Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι αδερφές Καρντάσιαν, η Τζίτζι Χαντίντ, η Νικόλ Κίντμαν, η Νίκι Μινάζ, η Έρικα Μπαντού, η Zεντάγια και άλλες.

Η τελευταία μάλιστα, ετοίμασε μια έκπληξη για το κοινό της. Η ηθοποιός δεν αρκέστηκε σε μια μόνο εμφάνιση, αλλά έκανε και μία δεύτερη, φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα.

Το παρών έδωσαν σούπερ μόντελ, όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Λίντα Εβαντζελίστα, ενώ την προσοχή όλων τράβηξε φυσικά, η Πάμελα Άντερσον.
Πάμελα Άντερσον

Τη φετινή χρονιά, πολλές από τις διάσημες γυναίκες που βρέθηκαν στο event τόλμησαν να κάνουν αρκετά αποκαλυπτικές εμφανίσεις αφήνοντας γυμνά σημεία του κορμιού τους ή δίνοντας μια ιδέα στο κοινό τους, μέσα από διαφάνειες.

Κάποιες από αυτές ήταν η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Κένταλ Τζένερ, η Doja Cat, η Φοίμπε Ντάιβνορ και η Τζένιφερ Λόπεζ.

Μερικά από τα σύνολα πάντως, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και σχολιάστηκαν ιδιαίτερα στο Twitter για την πρωτοτυπία τους ήταν της Λάνα Ντελ Ρέι, του Bad Bunny, της Cardi B, η οποία σχεδόν «δεν χωρούσε» στην αίθουσα, της Queen Latifah, της Ντούα Λίπα, αλλά κι εκείνη της Ζεντάγια.

Exit mobile version