Met Gala: Οι διάσημοι της Νέας Υόρκης ζουν.. στον κόσμο τους! – Έδωσαν 75.000 δολάρια για εισιτήριο τη στιγμή που κόσμος πεθαίνει στον πόλεμο

Πλήθος πολιτών κατακρίνουν τους διάσημους και την ελίτ της showbiz της Νέας Υόρκης, που πλήρωσαν το εξωφρενικό ποσό των 75.000 δολαρίων για να παρευρεθούν στο ετήσιο event μόδας Met Gala, ενώ, την ίδια στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες χάνουν τη ζωή τους στον πόλεμο της Γάζας.

Συγκεκριμένα, στο ετήσιο event μόδας Met Gala κάθε χρόνο παρευρίσκεται η “αφρόκρεμα” της showbiz του εξωτερικού αλλά και τεράστιοι οίκοι μόδας και σχεδιαστές, πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο χλιδάτο event της χρονιάς, στο οποίο, πολλοί celebrities “ψοφάνε” να συμμετέχουν.

Ωστόσο, ο συνειδητοποιημένος, θα έλεγε κανείς, κόσμος που παρακολούθησε φέτος το γνωστό event Met Gala λίγες ώρες αφότου είχαν δοθεί οι εντολές επίθεσης στη Γάζα και χιλιάδες πολίτες έχαναν τη ζωή τους και τις οικογένειες τους, κάτι δεν τους “καθόταν” καλά.

Οι πολίτες βλέποντας τους celebrities να ξοδεύουν 75k δολάρια απλά για να στολιστούν και να βγάλουν φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί του Met Gala, προκάλεσε οργή, καθώς όπως ισχυρίζονται αν είχαν δώσει ένα μικρό ποσό από αυτό στους παθούντες του πολέμου, ίσως, να είχαν σωθεί ζωές.

Οι χρήστες του ίντερνετ μετέφεραν στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης τον εκνευρισμό τους, χαρακτηρίζοντας τους celebrities “στον κόσμο τους”, “προνομιούχους”,  “ίδιος πλανήτης, διαφορετικοί κόσμοι”.

Στα βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok οι χρήστες μάλιστα συγκρίνουν εικόνες από το Met Gala με τους διάσημους να ποζάρουν στον φακό και εικόνες από σπίτια να βομβαρδίζονται. Ενώ, ο ήχος που κλιμακώνουν το βίντεο είναι ο ήχος από την ταινία “Hunger Games”, υπονοώντας ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται στη πραγματική ζωή, δηλαδή, ότι επιβιώνουν οι ισχυρότεροι..

Δείτε κάποια από τα οργισμένα βίντεο:

@camcorderx

#stitch with @ freedom. #hungergames #metgala #metgala2024 #metgalastyle #metgalaoutfits

♬ original sound – CAMELIA

@grace.yvonne

very Capital coded 🤠 #metgala #hungergames

♬ оригинальный звук – Imperial Orchestra – Imperial Orchestra

@bngtan.snyndn2013

#zendaya no hate towards her outfut but the hunger games are happening and all the outfits resemble that of the capitol #hungergames #katnisseverdeen #fypage #fypシ゚viral #ceasefirenow🇵🇸 #palestine #🇵🇸🇵🇸🇵🇸

♬ origineel geluid – nina.editss

Exit mobile version