Μιμή Ντενίση: Το παραδέχθηκε επιτέλους, “η πραγματική μου ηλικία είναι..”

Η Μιμή Ντενίση έχει τα γενέθλιά της και με αφορμή την ημέρα έκανε μια… εορταστική ανάρτηση στο Instagram.Η γνωστή ηθοποιός που έκλεισε τα 71 της χρόνια, πόσταρε μια φωτογραφία της, από το παρελθόν.

Μάλιστα η κόρη της Μαριτίνα της ευχήθηκε μέσω social media ανεβάζοντας μία κοινή φωτογραφία τους τη στιγμή που απολαμβάνουν την τούρτα γενεθλίων της ηθοποιού.

«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου. Να σε χαίρομαι, εγώ που σε αγαπάω περισσότερο από τον καθένα», έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη της.

 

Μιμή Ντενίση: Το παραδέχθηκε επιτέλους, “η πραγματική μου ηλικία είναι..”

 

Η Μιμή Ντενίση με αφορμή τα γενέθλιά της δημοσίευσε και εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από παλιά φωτογράφιση σε περιοδικό γράφοντας μεταξύ άλλων πως «τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία, σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια».

Μιμή Ντενίση: Το παραδέχθηκε επιτέλους, “η πραγματική μου ηλικία είναι..”

 

«Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που αντέξει τόσες στεναχώριες Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους. Που σε αγάπησαν κ αγάπησες. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της κ όλους τους γνωστούς κ αγνώστους φίλους που με ανέβασαν κ με κράτησαν ψηλά ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη κ η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό την δόξα τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Κ του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κ ενωμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όλοι πρόσεξαν κάτι, δεν είχε φανεί ποτέ ξανά: Η λεπτομέρεια στο πρόσωπο της Μαριτίνας Ντενίση την κάνει γλύκα
Μαριτίνα Ντενίση: Η εμφάνιση της Μαριτίνας, κόρης της Μιμής Ντενίση, έχει μεταμορφωθεί δραστικά.

Πρόσφατα, η Μαριτίνα αποκάλυψε τη φυσική ομορφιά της χωρίς βαρύ μακιγιάζ, επιδεικνύοντας το εκπληκτικό της στιλ και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας της, χάρη στις φυσικές φακίδες της που προσθέτουν μια γλυκιά και νεανική όψη στο πρόσωπό της. Σε αντίθεση με πολλές διασημότητες που δημιουργούν τεχνητές φακίδες με μακιγιάζ, οι φακίδες της Μαριτίνας είναι αυθεντικές και ενισχύουν τη φυσική αίσθηση της επιδερμίδας της, ακόμη και με τη χρήση πολύ ελαφριού μακιγιάζ.

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.» είχε αναφέρει η Μαριτίνα Ντενίση.

Exit mobile version