Η Μις Υφήλιος Sheynnis Palacios για βαρκάδα στον Ισθμό της Κορίνθου! Βούτηξε με την τουαλέτα και την κορδέλα της στα νερά! (Φωτο)

H Μις Υφήλιος 2023, Sheynnis Palacios, ταξίδεψε στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που επισκέφτηκε, ήταν η Κόρινθος.

Η 23χρονη καλλονή από τη Νικαράγουα ήταν προσκεκλημένη, σύμφωνα με πληροφορίες, του δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Το μοντέλο φόρεσε την κορδέλα με τον τίτλο που είχε κατακτήσει στα καλλιστεία, μπήκε στη θάλασσα και κολύμπησε με το στράπλες φόρεμά του για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης.

Ο φακός απαθανάτισε την Palacios να διασχίζει με πλοίο τον Ισθμό της Κορίνθου και να παίρνει διάφορες πόζες μέσα στο νερό.

Λίγες μέρες πριν, η Palacios επισκέφτηκε τη Βουλή και περιηγήθηκε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο, αναρτώντας βίντεο στα social media και εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα, που είναι, όπως είπε, ένα από τα αγαπημένα της μέρη στη γη.

H Sheynnis Palacios γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 2000 και το 2023 στέφθηκε «Μις Υφήλιος», ενώ προηγουμένως είχε κερδίσει τον τίτλο «Μις Νικαράγουα 2023». Είναι η πρώτη Νικαραγουανή που κέρδισε τον τίτλο.

Exit mobile version