Νίκος Ορφανός: Η πρώτη φωτογραφία με την πρόωρα νεογέννητη κόρη του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του, Αντιγόνη Παφίλη και ο πανευτυχής μπαμπάς δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του.

Στις 17 Απριλίου η Αντιγόνη Παφίλη έφερε στον κόσμο την μικρή τους και όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε δυο εβδομάδες νωρίτερα και ελλιποβαρής. Το ζευγάρι θα κάνει Πάσχα μαζί με την νεογέννητη κορούλα του και φυσικά δηλώνουν τρισευτυχισμένοι!

«Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής μας! Στις 17 Απριλίου, πριν από 13 ημέρες ακριβώς γεννήθηκε η κόρη μας. Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής, έμεινε 13 ημέρες στην μονάδα φροντίδας νεογνών. Σήμερα την πήραμε σπίτι. Είναι μικροσκοπική, με ξανθοκόκκινο μαλλάκι, άλλο ένα πλάσμα αγάπης που μεγάλωσε και ομόρφυνε την οικογένειά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας το σύνολο του προσωπικού του @omilosiaso, που μας βοήθησε σε κάθε λεπτομέρεια. Με χαμόγελο, ευγένεια, έκαναν τις μέρες αυτές πολύ πιο ανθρώπινες για μας. Από τις κοπέλες στη ρεσεψιόν της εισόδου, τους κυρίους στον έλεγχο και την ασφάλεια, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες, τις κυρίες που επόπτευαν την καθαριότητα, τις κυρίες στον όροφο παραμονής και τις μαίες στη μονάδα νεογνών, όλες και όλοι με τη συμπεριφορά και το χαμόγελό τους μας ζέσταναν την καρδιά και έκαναν τις μέρες μας πολύ ομορφότερες» ανέφερε ο Νίκος Ορφανός στην ανάρτησή του στο Instagram.

Exit mobile version