Ο χωρισμός βρίσκεται κοντά γι’ αυτά τα ζώδια

Από τις 20 έως τις 26 Μαΐου 2024 αυτά τα ζώδια μπορεί να βάλουν τέλος στις σχέσεις τους, καθώς νιώθουν πίεση και αδιέξοδο.

Ωστόσο, μπορεί το τέλος να μοιάζει δύσκολο, μα η αρχή που έρχεται είναι υπέροχη. Το αίσθημα που πλανάται στον αέρα είναι ότι μας δόθηκε μια καινούρια ευκαιρία, την οποία δεν θέλουμε να χάσουμε. Παρακάτω διαβάστε ποια ζώδια θα βιώσουν αλλαγές στις σχέσεις τους την εβδομάδα που ξεκίνησε μόλις.

Παρθένος

Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε πλέον να κρατηθείτε με ψεύτικες ελπίδες, και αυτό, φυσικά, είναι που εφαρμόζετε στην παρούσα ερωτική σας κατάσταση. Πάντα νιώθατε ότι μπορείτε να αντέξετε τις δυσκολίες, παρά τις ατέλειες που μπορεί να προκαλούσαν στη ζωή σας. Ωστόσο, πλέον, έχετε κουραστεί και δεν μπορείτε να συνεχίσετε. Αυτό που έχετε συνειδητοποιήσει πια είναι ότι όλα παίζονται στο ή τώρα ή ποτέ. Πρέπει να τερματίσετε αυτή τη σχέση, γιατί αν δεν το κάνετε, θα κρέμεται πάνω σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Εσείς και ο σύντροφός σας θα καταλήξετε σε κάποιου είδους «συμφωνία», η οποία πιθανότατα θα οδηγήσει σε πλήρη χωρισμό. Δεν θέλετε να πληγώσετε τα συναισθήματά του και δεν θέλετε να πληγωθούν τα δικά σας, οπότε υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Ωστόσο, μόλις τα σκεφτείτε, όλα θα μπουν σε σειρά. Θα τερματίσετε το ειδύλλιό σας, αναγκαστικά, αλλά και αναγκαία αυτή την εβδομάδα.

Τοξότης

Το γεγονός ότι δεν είστε πια ερωτευμένες με το άτομο που είστε μαζί είναι τόσο ισχυρό, που αισθάνεστε την επιθυμία να τα ρισκάρετε όλα για να φύγετε. Δεν σας αρέσει πια αυτό το πράγμα. Αισθάνεστε ότι όλα αυτά είναι ένα βαρετό χάσιμο χρόνου και εκτιμάτε τη ζωή σας αρκετά ώστε να ξέρετε ότι το να μείνετε με ένα άτομο λόγω κάποιου είδους συμβατικής υποχρέωσης δεν πρόκειται να συμβεί.

Το να μένετε σε μία σχέση, επειδή υπάρχει κάποιο δέσιμο (π.χ είστε μαζί χρόνια) δεν σας ταιριάζει. Κάποτε τον αγαπούσατε, αλλά αυτό σταμάτησε να ισχύει από τη στιγμή που τα πράγματα χάλασαν και στα ερωτικά σας. Δεν σας πήρε πολύ καιρό για να το καταλάβετε. Η ενέργεια της Αφροδίτης θα σας κάνει να έρθετε σε επαφή με την αγάπη για τον εαυτό σας. Δεν έχετε πλέον εμμονή με την ασφάλεια ή το μέλλον, οπότε βάζετε τέλος στη σχέση σας και είστε χαρούμενες γι’ αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 Ζώδια που «πέφτουν με τα μούτρα στον έρωτα»

Exit mobile version