Ο Λιάγκας “τρούπωσε” στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες- Τι είδε, με ποιους έφαγε, τι του είπαν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάϋλερ

Στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες “τρούπωσε” ο γνωστός και υπερκινητικός Γιώργος Λιαγκας. Ιδου,λοιπόν,πως περιέγραψε το σπίτι και πως αφηγήθηκε την συνύπαρξη του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάυλερ,που ξεκλεψαν λίγο χρόνο από το βαρύ προεκλογικό πρόγραμμα για να πάνε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

 

Ο Λιάγκας “τρουπωσε” στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες- Τι είδε ,με ποιους έφαγε,τι του είπαν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάϋλερ

 

 

«Το σπίτι αυτό το πήραν οι γονείς μου όταν ήμουν 7 μηνών», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης υποδεχόμενος τον παρουσιαστή στο σπίτι του. Σημειώνεται ότι στο σπίτι αυτό είχε πραγματοποιηθεί η τριήμερη σύσκεψη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν το θυελλώδες συνέδριο.

Στην ερώτηση για την πρώτη του ανάμνηση από το σπίτι, είπε για το «ποδήλατο με τα ροδάκια, είχα βοηθητικά ροδάκια» και τη σχέση που είχε «με τον κύριο που φρόντιζε τον κήπο».

 

Ο Λιάγκας “τρουπωσε” στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες- Τι είδε ,με ποιους έφαγε,τι του είπαν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάϋλερ

Αφού σχολίασαν το καθιστικό του σπιτιού, βγήκαν στη βεράντα -με θέα τη θάλασσα- και ξεκίνησε η μίνι κουβέντα τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για στερεότυπο και προκατάληψη «ότι εγώ έχω προβάλει το lifestyle. Δεν κρύβομαι, αλλά δεν είμαι εγώ που είπα “ελάτε κύριε Ευαγγελάτε” να πάρετε φωτό από το σπίτι μου», ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την αξία του σπιτιού, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Οι Σπέτσες είναι ένα νησί με μεγάλη πυκνότητα και λίγο χώρο, άρα έχει μεγάλη αξία το σπίτι».

«Γιατί ανοίγεις το σπίτι;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Να διεκδικήσουμε διαφάνεια και από τους άλλους πολιτικούς», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Λιάγκας “τρουπωσε” στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες- Τι είδε ,με ποιους έφαγε,τι του είπαν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάϋλερ

 

«Λες για τον Μητσοτάκη τα περί τζακιού. Αν είναι ικανός, τι σημασία έχει ότι είναι από τζάκι; Γιατί το τζάκι να είναι κακό;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Το τζάκι είναι κακό όταν συνδυάζεται με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης, που είναι χαρακτηριστικό του κ. Μητσοτάκη», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τα παπούτσια της ΝΔ τα ζήλεψες;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Δεν έχω ανάγκη παπούτσια. Είμαι χαλαρός. Και πολύ δουλεύω και καλά περνάω», ήταν η απάντηση Κασσελάκη.

Κάπου εκεί η μίνι συνέντευξη στο μπαλκόνι τελείωσε και, όπως προανήγγειλε ο Γιώργος Λιάγκας, το δεύτερο μέρος της, που έγινε στο φουσκωτό του παρουσιαστή, θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή.

Στη συζήτηση που είχε ακολούθως ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του στο στούντιο γύρω από τη συνέντευξη Κασσελάκη, μίλησε για τα παρασκήνιά της.

Το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες -Η περιγραφή του Γιώργου Λιάγκα

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, όταν εκείνος έφθασε στο νησί, ο Στέφανος και ο Τάιλερ ήταν ήδη εκεί. «Ο Τάιλερ ήταν μία μέρα νωρίτερα, μου άνοιξαν μαζί. Είναι πολύ φιλικός ο Τάιλερ. Εμένα μου έδειξαν και το υπόλοιπο σπίτι. Μείναμε στους χώρους που δείξαμε. Είναι ένα σπίτι της δεκαετίας του ’70 με την πλάκα Καρύστου, ένα σπίτι παλιό μεγάλο, πάνω από 200 τ.μ., μεγάλης αξίας, με δύο αυλές. Τα έπιπλα τώρα, έχει πολύ έλεγκαντ κομμάτια και έχει κάποιες καρέκλες Ζάρα Home. Το σπίτι έχει μια κυρία Σπετσιώτισσα που πηγαίνει εκεί κάποιες ώρες και το φροντίζει και το συντηρεί. Μου είπαν ότι μαγειρεύουν μόνοι τους και οι δύο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Λιάγκας “τρουπωσε” στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες- Τι είδε ,με ποιους έφαγε,τι του είπαν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάϋλερ

 

«Το σπίτι αυτό είναι του Κασσελάκη αποκλειστικά», πρόσθεσε και συνέχισε: «Το σπίτι περίμενα ότι θα είναι πιο μίνιμαλ, μου έκανε εντύπωση και μου άρεσε που κράτησε το παλιό στιλ στο σπίτι», ενώ στη συνέχεια, περιγράφοντας το σπίτι, είπε ότι «ο κάτω χώρος είναι η σαλονοτραπεζαρία, η κουζίνα και ένα γυμναστήριο».

Στη συνέχεια περιέγραψε το πώς κύλησε η υπόλοιπη ημέρα του με τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι ήπιε τρία-τέσσερα ούζα με μια παρέα Πατρινών που τον αναγνώρισαν και τον κάλεσαν στην παρέα τους, μιλώντας για την οικειότητα που έχει στην επαφή του με τον κόσμο.

«Την ώρα που τρώγαμε κάθισαν αγκαλιά με τον Τάιλερ», είπε, τονίζοντας ότι στο νησί δεν κοιτούν περίεργα τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα σκηνικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Παίρνει ο Κασσελάκης τον Αργυρό τηλέφωνο και δεν απαντάει. Του κάνω πλάκα: “Ολόκληρος αρχηγός και δεν σου απαντάει;”. Και μετά, ενώ τρώγαμε, κάλεσε πίσω ο Αργυρός και πήρα και εγώ το τηλέφωνο για να ξεκαθαρίσω τι έχει γίνει με τον γάμο, αν είναι καλεσμένος κι αν θα τραγουδήσει», είπε ο παρουσιαστής. «Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα ποτέ. Πότε είναι ο γάμος; Αν δεν έχω συναυλία εγώ, με χαρά να κατέβω», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγεί ότι ο γάμος είναι 28 με 31 Αυγούστου.

Exit mobile version