Το GNTM έχει αγαπηθεί από πολλούς και όποτε προβάλεται επεισόδιο το Twitter παίρνει φωτιά και τα πανελ στις πρωινές εκπομπές σχολιάζουν συνεχώς το ριάλιτι μόδας. Κανένας μας όμως δεν θα πίστευε πως ο Τάκης Τσουκαλάς θα μιλούσε κι αυτός μέσω της εκπομπής του για το Next Top Model.

Συγκεκριμένα, οι παίκτριες του GNTM έγιναν το επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή του Τάκη και του Ακη με όνομα «Αντε γεια».

Ο οπαδός του Ολυμπιακού που τηλεφώνησε στην εκπομπή παρότρυνε τους δυο παρουσιαστές να βλέπουν το βράδυ της Δευτέρας το ριάλιτι μόδας γιατί ο «θρύλος» εκπροσωπείται στο παιχνίδι από την Ολυμπιακό Άννα Αμανατίδου, η οποία όπως έχει δηλώσει και στην οντισιόν της είναι ανιψιά του βετεράνου άσου του Ολυμπιακού, Γιώργου Αμανατίδη.

Η Άννα πρέπει να κερδίσει, κατά τον οπαδό, για να βγει στο εξωτερικό και να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στις ευρωπαϊκές πασαρέλες με φόρεμα που θα ράψουν μεγάλοι μόδιστροι για την ίδια και τον ερυθρόλευκο σύλλογο.

Φυσικά στο τέλος του τηλεφωνήματος ο Άκης ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να την ψηφίσει, μιας και είναι «πιστή» Ολυμπιακός.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα