Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Ο Ολυμπιακός έκανε μια νίκη βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα του κόσμου του, επικρατώντας με 4-2 στο Βίλα Παρκ της Άστον Βίλα και παίρνοντας κεφάλι για να βρεθεί στον τελικό του Conference League στις 29 του Μάη στην «OPAP Arena».

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πραγματοποίησε μία ανεπανάληπτη εμφάνιση στο Μπέρμιγχαμ και «καθάρισε» τους «χωριάτες», που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Ακόμη κι όταν ισοφάρισε σε 2-2 η Βίλα, ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι και τον ρυθμό σε μία ασύλληπτη βραδιά.

Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

 

Οι αποδόσεις στο Conference League

Ο Ολυμπιακός έχει την πρόκριση στα χέρια του και βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από έναν ευρωπαϊκό τελικό, τον πρώτο της ιστορίας του μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Μάλιστα, για την κατάκτηση του τροπαίου οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί, σε απόδοση 2.50. Ακολουθεί η Φιορεντίνα με 2.75, η Άστον Βίλα είναι στην τρίτη θέση με 5.00, ενώ η Κλαμπ Μπριζ προσφέρεται σε απόδοση 7.50.

Όσον αφορά την παρουσία στον τελικό aυτή τη στιγμή, η απόδοση στην οποία προσφέρεται ο Ολυμπιακός είναι στο 1.30, ενώ εξίσου χαμηλά συναντάμε τη Φιορεντίνα στο 1.33. Από την άλλη η Άστον Βίλα παίζεται στο 3.35 ενώ η Μπριζ στο 3.25.

Exit mobile version