Οργιάζουν οι πράκτορες του Ερντογάν στην Ελλάδα την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί μας ψάχνουν ατάκες για το tik-tok – “Μακεδονική μειονότητα” στην Έδεσσα “ανακάλυψε” το πολιτικό σχήμα που αυτοπροσδιορίζεται ως “Κόμμα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης”!

Ψευδεπίγραφος ο τίτλος "Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας"(Κ.Ι.Ε.Φ.)

Την ώρα, που ο πρωθυπουργός της χώρας και όλοι σχεδόν οι πολιτικοί αρχηγοί(με ελάχιστες εξαιρέσεις) αναλώνονται στο πώς θα βρουν την καλύτερη ατάκα για το tik-tok, οι πράκτορες του Ερντογάν αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι στην Ελληνική επικράτεια!

Μετά την έγκριση από τον Άρειο Πάγο του περιβόητου κόμματος ΚΙΕΦ(Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας), δηλ. της μετεξέλιξης του DEB,που ίδρυσε ο θανών υπερεθνικιστής Αχμέτ Σαντίκ, οι εγκάθετοι της Τουρκικής προπαγάνδας “άνοιξαν περπατησιά” επιδιώκοντας να εκπροσωπήσουν πολιτικά ,όχι μόνον την “Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης”, όπως ξεδιάντροπα λένε, παραβιάζοντας την Συνθήκη της Λωζάννης και τις αποφάσεις της Ελληνικής δικαιοσύνης.

Σημαία με τον Αχμέτ Σαντικ

Αλλά και…”τις άλλες μειονότητες”,που-οπως λενε- ζουν στην Ελλάδα και (δήθεν) “υφίστανται διωγμούς” από το Κράτος και την Ελληνική κοινωνία!

Έτσι, έφθασαν στο σημείο να εκδώσουν Δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρουν πως η Πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου, συνοδευόμενη και από άλλα στελέχη, περιόδευσε στην Έδεσσα, όπου συναντήθηκε με την εκπρόσωπο της(δήθεν)”Μακεδονικής μειονότητας” Ευγενία Νατσουλίδου, που συμμετέχει επίσης στο Ευρωψηφοδέλτιο του συγκεκριμένου κόμματος.

Η Ευγενία Νατσουλίδου

Δηλαδή, “συνάντηση κορυφής” των εγκαθετων του Ερντογάν με τους εγκάθετους της προπαγάνδας των Σκοπίων!

Και όλα αυτά κάτω από την μύτη της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, που σφυρίζει αδιάφορα!
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που είναι Έλληνες πολίτες και δεν έχουν αφήσει μικρόφωνο στο εξωτερικό χωρίς να καταγγείλουν με ψεύδη την Ελλάδα, κατάφεραν στις Ευρωεκλογές του 2019 να βγουν πρώτη δύναμη στην Ροδόπη και να καταγράψουν υψηλά ποσοστά και σε διπλανούς νομούς !

Αυτά, βεβαίως, ουδόλως μας απασχολούν εδώ στην Αθήνα, όπου οι Ευρωεκλογές εξελίσσονται σε…πασαρέλα στα social media!

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του ΚΙΕΦ στην Εδεσσα, όπως επίσης και φωτογραφίες της αρχηγού του Τσιγδέμ Ασάφογλου, καθώς και δηλώσεις της για “την μητέρα Πατρίδα Τουρκία”!

Δείτε τι δήλωνε η Τσιγδέμ Ασάφογλου το 2019

«Είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους και αυτή τη στιγμή η πρόεδρος του κόμματος είναι μια Τουρκάλα», δήλωσε η Τσιγδέμ Ασάφογλου, επικεφαλής του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, μιλώντας στο Open.

Η Τσιγδεμ Ασαφογλου

Η κ. Ασάφογλου υπογράμμισε πως νιώθει Τουρκάλα, ενώ σε ερώτηση για το να νιώθει πατρίδα της την Ελλάδα, απάντησε: «Η πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, η μητέρα πατρίδα μου είναι η Τουρκία. Η σημαία μου είναι η ελληνική, η μητέρα σημαία μου είναι η τουρκική. Απλά, ανήκω σε μια μειονότητα η οποία είναι εθνική και θρησκευτική», συνέχισε η πρόεδρος του ΚΙΕΦ.

Και μη χειρότερα!

Exit mobile version