Πάνος Παναγιωτόπουλος: «Η Ελλάδα να στείλει προς την Τουρκία το μήνυμα ότι δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που αγοράζουμε, αν ποτέ η χώρα μας απειληθεί!»

«Η Ελλάδα πρέπει να στείλει άμεσα ένα αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία, ότι δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που αγοράζουμε, αν ποτέ η χώρα μας απειληθεί!». Αυτά υπογράμμισε, μεταξύ των άλλων, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και γνωστός δικηγορος και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κύριος Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι «δεν έχει νόημα να αγοράζουμε καινούργια οπλικά συστήματα, αν δεν είμαστε αποφασισμένοι να τα χρησιμοποιήσουμε, για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας όπου και αν δεχθεί έξωθεν απειλή». Ο πρώην Υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε ως πολύ θετικό το γεγονός ότι η Ελλάδα θα αγοράσει ακόμη έξι (6) Rafale από τη Γαλλία, συγκεντρώνοντας συνολικά 24 αεροσκάφη αυτού του τύπου, αλλά ανέφερε παράλληλα ότι παρατηρείται αδικαιολόγητη αργοπορία στο θέμα της αγοράς των νέων φρεγατών, που είναι απαραίτητες για την ενίσχυση του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Δείτε όλο το βίντεο της συνέντευξης του Πάνου Παναγιωτόπουλου στον ΣΚΑΙ, που έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και έχει συγκεντρώσει πάρα πολλά θετικά σχόλια:

Exit mobile version