Ποια είναι η Αλβανίδα πρέσβης στην Ελλάδα, που χτυπάει τα χέρια στα γραφεία των αξιωματούχων του Ελληνικού ΥΠΕΞ;

Ονομάζεται Louela Xajdaraga και είναι η πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα, που έχει κάνει άνω-κάτω το Ελληνικό ΥΠΕΞ τις τελευταίες ημέρες, για να οργανώσει καλύτερα την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντυ Ράμα την Κυριακή στο Γαλάτσι.

Βεβαίως δεν πρόκειται περί απλής ομιλίας, αλλά περί μιας ωμότατης παρέμβασης στην προεκλογική περίοδο στην χώρα μας, καθώς και περί μιας κυνικής επίδειξης ισχύος της Μεγάλης Αλβανίας.

Η κα Louela,λοιπόν,που κατάγεται από ονομαστό σόι Γκέγκηδων της Βόρειας Αλβανίας, συνδέεται με στενή φιλία με τον Έντυ Ράμα και μιλάει μαζί του απευθείας, γράφοντας στις ωραιότατες γόβες της τον Υπουργό Εξωτερικών στα Τίρανα.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυριολεκτικά ξεσαλώσει, απευθυνόμενη με περισσό θράσος στις Ελληνικές υπηρεσίες του ΥΠΕΞ και της ΕΛΑΣ και απαιτώντας συγκεκριμένα πράγματα για τον πρωθυπουργό της!

Μάλιστα, εγκυρότατη πηγή του europost.gr αναφέρει ότι η εν λόγω κυρία έφθασε στο σημείο να χτυπάει το χέρι στα γραφεία πρέσβεων του ΥΠΕΞ, απαιτώντας να ανταποκριθεί η Ελληνική διοίκηση σε όλα όσα ζητούσε.

Τι να πει κανείς; Και μη χειρότερα!…

Exit mobile version