Και μόνο στη σκέψη δεν αντέχεις. Το ότι μπορεί την ώρα που κάνει μαζί σου σεξ, να ονειρεύεται ότι στη θέση σου βρίσκεται κάποια άλλη, σε σκοτώνει και μόνο σαν μικρή πιθανότητα. Μπορεί να συμβαίνει; Εννοείται. Σημαίνει πως δε σε αγαπάει; Πιθανότερο είναι απλά να μην τον ερεθίζεις πια. Μπορείς να το καταλάβεις; Aν είσαι μέντιουμ ναι. Αν όχι, μπορείς απλά να το υποθέσεις.

Τι συμβαίνει στο σώμα ενός άντρα όταν κάνει έρωτα με μια γυναίκα και φέρνει στο μυαλό του άλλη; Ένα στοιχείο που μπορεί να τον προδώσει είναι ότι κλείνει τα μάτια του για αρκετή ώρα ή αποφεύγει να την κοιτάει στο πρόσωπο. Εναλλακτικά, για να μη διασπαστεί η στύση του γιατί οι άντρες είναι και οπτικοί τύποι μπορεί να κοιτάξει κάποιο σημείο του σώματος της γυναίκας με την οποία κάνει σεξ, όπως το στήθος της ή οι γλουτοί της.

Γιατί όμως να σκεφτεί κάποια άλλη;

Οι λόγοι ποικίλλουν: Μπορεί απλά να είναι το στυλ του, δηλαδή να έχει ανάγκη να φαντασιώνεται κάποια άλλη γυναίκα γιατί έτσι έρχεται σε οργασμό και αυτό συνήθως είναι απομεινάρι των χρόνων κατά τους οποίους κυρίως αυνανιζόταν. Μπορεί να έχει βαρεθεί τη μόνιμη σύντροφό του και να σκέφτεται -κατά τα άλλα άδολα- μια σταρ του σινεμά που του αρέσει, την όμορφη συνάδελφο ή τη σέξι γειτόνισα χωρίς παραπάνω λόγους, δηλαδή χωρίς να θέλει να χωρίσει με τη μόνιμη σχέση του . Μπορεί όμως και να είναι ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα την οποία και ονειρεύεται ότι έχει στο κρεβάτι του γιατί αυτό είναι που πραγματικά θέλει, δηλαδή να βρεθεί με εκείνη και όχι με αυτή που “συμβιβάζεται”.

Από τις τρεις περιπτώσεις, δεν ξέρουμε ποια μπορεί να θεωρηθεί λιγότερο επώδυνη για τη γυναίκα που απορρίπτεται, αλλά πραγματικά δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί κάποια να διαχειριστεί ψύχραιμα.

Σχετικά με το αν μπορείς να το καταλάβεις, η αλήθεια είναι πως πρέπει ο άλλος να φτάσει στο σημείο να μπερδευτεί και να αναφωνήσει ένα λάθος όνομα την ώρα που εκσπερματώνει για να είσαι βέβαιη, όμως όσο κι αν μια γυναίκα εθελοτυφλεί και θέλει να μην εμπιστευτεί το ένστικτό της, αν διαισθάνεται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στο μυαλό του συντρόφου της, τότε μάλλον κάτι γίνεται.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα