Σάλος με την Γκουίνεθ Πάλτροου: Ο 15χρονος γιος της και τα ερωτικά βοηθήματα, που πουλάει η διάσημη ηθοποιός!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου, ο 15χρονος γιος της Μόουζις, είναι «περήφανος» για τα σεξουαλικά βοηθήματα που η ίδια πουλάει.

Η Πάλτροου έχει εδώ και χρόνια δημιουργήσει την εταιρεία Goop, μέσω της οποίας εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από καλλυντικά και διακοσμητικά σπιτιού μέχρι σεξουαλικά βοηθήματα και παιχνίδια.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, ο γιος της είχε «ντραπεί μόλις για ένα λεπτό» όταν έμαθε πως η μαμά του «πουλούσε δονητές».

Σύντομα όμως, ο 15χρονος Μόουζις φέρεται να είπε στην μητέρα του: «Συνειδητοποιώ βασικά ότι είναι σπουδαίο. Κάνεις τον κόσμο να μην ντρέπεται που θέλει να αγοράσει κάτι και αυτό είναι πολύ καλό. Είσαι μια φεμινίστρια».

«Του είπα: Σ’ ευχαριστώ, αγάπη μου!», δήλωσε η ηθοποιός. «Ήταν πολύ ωραίο, πολύ χαριτωμένο. Πιστεύω πως ακόμα θα ντρέπεται λιγάκι, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί να το δει από τη θετική του πλευρά».

Η αλήθεια είναι πως η εταιρεία της Γκουίνεθ προσφέρει πολλά περισσότερα από τα βοηθήματα που έκαναν τον γιο της να ντραπεί. Πέρσι, η ηθοποιός λάνσαρε μέσω της Goop ένα κερί που κοστίζει 75 δολάρια και υποτίθεται πως έχει την…μυρωδιά του κόλπου της. Η Γκουίνεθ πουλάει επίσης «αυγά» από νεφρίτη και χαλαζία, τα οποία υποτίθεται πως εξισορροπούν τις ορμόνες και βοηθούν στη ρύθμιση της εμμήνου ρύσης και της ουροδόχου κύστης, όταν εισάγονται στον κόλπο.

Τα ερωτικά της βοηθήματα πάλι, είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένα: Το ακριβότερο που μπορεί να βρει κανείς στην σελίδα της Goop πρόκειται για έναν δονητή με επικάλυψη από χρυσάφι 24 καρατίων, ο οποίος κοστίζει 1.249 δολάρια. Γκουίνεθ είναι αυτή, εξάλλου…

Exit mobile version