Σε άσχημη κατάσταση η Δανάη Στράτου! Τα δάκρυα, η απομόνωση και η στήριξη του Γιάνη Βαρουφάκη…

Λίγο πριν συμπληρωθούν δυο μήνες από τον θάνατο του λατρεμένου της πατέρα και η Δανάη Στράτου παραμένει σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση όση στήριξη κι αν έχει από την οικογένειά της και αυτόν τον καιρό έχει επιλέξει την απομόνωση.
Η αδυναμία που του είχε, ο θαυμασμός και ο σεβασμός ήταν τα βασικά συστατική στη σχέση τους και έτσι, η απώλειά του αποτέλεσε για εκείνη ένα ισχυρό πλήγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει πολύ ευάλωτη και πολύ συχνά στη διάρκεια της ημέρας τρέχουν δάκρυα από τα μάτια της. Κάποιες φορές μονολογεί και ψιθυρίζει πόσο της λείπει. Δίπλα της πάντα, επίσης συντετριμμένος ο άντρας της, ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος είχε με τον πεθερό του μια σχέση πατέρας-γιου, αλλά και όλη η υπόλοιπη οικογένεια που πενθεί τον χαμό του.
Γι αυτό και η Δανάη, όταν αμέσως μετά τον θάνατο του 86χρονου εμβληματικού επιχειρηματία πατέρα της Φαίδωνα Στράτου, κάποια δημοσιεύματα μιλούσαν για κακή σχέση του εκλιπόντα με τον γαμπρό του, έγινε έξαλλη, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στο Τwitter:
«Δεν θα επιτρέψω την στρέβλωση της μνήμης του Πατέρα μου που δεν είχε αρνητικά λόγια για κανέναν. Πόσο μάλλον για τον Γιάνη που τον αγκάλιασε σαν γιο του με αγάπη μέχρι και την τελευταία του πνοή στην οποία ήμασταν μαζί του. Ακόμα και το ξεπούλημα της ψυχής σας πρέπει να έχει όρια».

Περίπου δύο μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της, η σύζυγος του αρχηγού του ΜΕΡΑ25, μίλησε συγκινημένη στα Παραπολιτικά για το πως νιώθει:
«Όπως κάθε κόρη που χάνει τον πατέρα της. Με στενοχωρεί αφάνταστα και μου λείπει πολύ, όμως προσπαθώ να είμαι καλά και δημιουργική, όπως θα ήθελε να με βλέπει, και προσπαθούμε να φροντίσουμε τη μητέρα μας, όπως θα το επιθυμούσε εκείνος».

Exit mobile version