‘Σεισμός’ στον ΑΝΤ1: Ποιό διευθυντικό στέλεχος αποχωρεί από την ηγετική πυραμίδα του καναλιού; Το άγριο παρασκήνιο με τον Θοδωρή Κυριακού (Φωτο)

Οριστικό το «διαζύγιο» με τον Όμιλο του Αμαρουσίου μετά από δύο χρόνια στο «τιμόνι» του σταθμού και με τις δύο πλευρές να οδηγούνται στη λήξη της συνεργασίας μετά από αρκετές επαφές.

Ο λόγος για τη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1, Άννα Βλαβιανού, που αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στην ηγετική πυραμίδα του καναλιού.

Η δημοσιογράφος μετά από πολύχρονη πορεία κυρίως στον έντυπο Τύπο είχε αναβάλει την Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων στον ALPHA το 2013, όπου αποχώρησε πριν από δύο χρόνια αναλαμβάνοντας Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1.

Συναινετικό διαζύγιο ή απόλυση;

Η αλήθεια είναι πώς η Άννα Βλαβιανού αποδείχτηκε ανεπαρκής, μιας και δεν κατάφερε να κάνει τίποτε περισσότερο για ένα ‘μαγαζί’, που πήγαινε ‘τρένο’ από μόνο του. Ν΄ αφήσει την υπογραφή της. Το χνάρι της…

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί επαρκώς επικοινωνιακά το blockbuster του προγράμματος… όπως οι ”Αγριες Μέλισσες”, ούτε βεβαίως να αμβλύνει τις γωνίες για ένα άλλο προϊόν που είναι στον πάτο, όπως το “Πρωϊνο” για το οποίο δεν είδαμε μισή προσπάθεια να ‘χρυσώσει το χάπι’.

Το μεγάλο λάθος της, ωστόσο, ήταν πριν περίπου ενάμιση μήνα. Τότε που ελέω κορωνοϊού το κανάλι τίμησε τους εργαζόμενους που έχουν 30 χρόνια στις επάλξεις του Ομίλου διαδικτυακά και όχι δια ζώσης. Ήταν κάτι που είχε ζητήσει ο Μίνωας απο τον γιό του… τον Θοδωρή και ο συνεχιστής το έκανε. Μόνο, που το αποτέλεσμα… το αισθητικό ήταν φτηνό, καθώς και τα 11 λεπτά βίντεο στο δελτίο του σταθμού ήταν, τουλάχιστον, κακοστημένο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες, από τότε ο Θοδωρής είχε δείξει την πόρτα της εξόδου στην Βλαβιανού… και πώς δεν υπήρχε καμία παραίτηση. Όπως και ότι πίνει καφέδες τελευταία με συνεργάτες της…. παλιούς απο τον Alpha σε πλατείες και απομονωμένα καφές δεν σημαίνει πώς έχει στο τσεπάκι την μεταγραφή της.

Exit mobile version