Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σταφίδες και κουκουνάρι

Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και παραδοσιακά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Αρωματικός, αφράτος και γεμάτος γεύση, φτιάχνεται εύκολα με απλά υλικά και χωρίς την ανάγκη φούρνου.

Στην εκδοχή αυτή, του σιμιγδαλένιου χαλβά προσθέτουμε σταφίδες για φυσική γλυκύτητα και κουκουνάρι για τραγανή υφή, δημιουργώντας ένα γευστικό επιδόρπιο που είναι τέλειο για τις ημέρες της νηστείας αλλά και κάθε στιγμή που θέλετε κάτι γλυκό.

Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σταφίδες και κουκουνάρι – Υλικά

(Για περίπου 8 μερίδες)

Για το σιρόπι:

Χρόνος προετοιμασίας:

Εκτέλεση

Tips για τέλειο χαλβά

Exit mobile version