Σκόπια: Η νίκη των εθνικιστών τινάζει στον αέρα την Συμφωνία των Πρεσπών – Και στο ΝΑΤΟ μπήκαν και θα λέγονται “Μακεδονία” -Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα σηκώνει τα χέρια ψηλά

Δυστυχώς(και όχι ευτυχώς) οι εκλογές στα Σκόπια τινάζουν στον αέρα μια Συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών, για την οποία το europost.gr είχε ειδοποιήσει εγκαίρως ότι ήταν στον αέρα και πως αργά η γρήγορα ο μεγάλος χαμένος θα ήταν η Ελλάδα.

Οι εθνικιστές του VMRO που έκαναν “νταμπλ σκορ”, κερδίζοντας και την Προεδρία της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση με αυτοδυναμία στην Βουλή, έχουν ως πυλώνα στο πρόγραμμα τους την απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών και την επιστροφή στα εθνικά σύμβολα με κορωνίδα την ονομασία “Μακεδονία”(σκέτο) και όλα τα συμπαρομαρτούμενα!

Ιδού, λοιπόν, το αποτέλεσμα για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση Τσίπρα τότε, ως europost.gr: Τα Σκόπια με την άρση του βέτο της Ελλάδος, μπήκαν στο ΝΑΤΟ και από την στιγμή, που η Συμφωνία ήταν κακή και μετέωρη για την Ελλάδα, θα καταρρεύσει κατά το άλλο σκέλος της και θα επιστρέψουν στον αλυτρωτισμό!
Ποιος χάνει; Μα, ασφαλώς η Ελλάδα μας!

Με το πολιτικό σύστημα να παρακολουθεί αμήχανο, τον κ. Τσίπρα να έχει καταπιεί την γλώσσα του και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ενθάρρυνε τότε τους βουλευτές του να βγουν στους δρόμους ,να σταυρώνει αμήχανος τα χέρια του!

Καμαρώστε συνΈλληνες ποιους ψηφίζετε!…

Exit mobile version