Σοκάρει η 27χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον Αλβανό οδηγό στον Ασπρόπυργο: «Προσπάθησα να κλείσω τα πόδια μου…»

Την σοκαριστική εμπειρία της περιέγραψε η 27χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού από έναν 46χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος τη γνώριζε, καθώς είναι ο οδηγός του λεωφορείου που την μετέφερε στο χώρο εργασίας της.

Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «TLive», αναφερόμενη στις συνταρακτικές λεπτομέρειες του βιασμού της, τον οποίο κατήγγειλε στο ΑΤ Ασπροπύργου, ο 46χρονος την παρέλαβε με το λεωφορείο της ιδιωτικής εταιρείας, αλλά αντί να την μεταφέρει στη δουλειά της, την παρέσυρε σε μία απόμερη τοποθεσία στον Ασπρόπυργο. «Μπήκα στο λεωφορείο για να πάω στη δουλειά και αντί να με πάει στη δουλειά μου, με πήγε πάνω σε ένα βουνό. Εκεί πέρα, από τη θέση του οδηγού ήρθε πίσω, εκεί που καθόμουν. Με πλησίασε και προσπαθούσε να με φιλήσει», είπε και πρόσθεσε: «Ήρθε από πάνω μου και κατέβασε το παντελόνι του. Κατέβασε και το δικό μου…».

Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε, η κοπέλα απάντησε: «Με πιάσανε τα κλάματα. Προσπάθησα απλά να κλείσω τα πόδια μου. Ένιωθα φόβο…». Κατόπιν αναφέρθηκε και σε ένα μήνυμα που -φέρεται- να τής είχε στείλει κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος: «Μου είχε στείλει ένα μήνυμα, ότι είχε πάει να κάνει μπάνιο και ότι είχε ανάψει ολόκληρος. Το έχω κρατήσει το μήνυμα».

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος Αλβανός κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον ανακριτή και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, μέχρι την απολογία του.

Exit mobile version