Στην ‘τσιμπίδα’ της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος πρωτοκλασάτος, ‘γαλάζιος’, αντιδήμαρχος! Παραπέμπεται για κακούργημα!

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και με έλεγχο για «τυχόν διάπραξη αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος», όπως η φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έχει υποβληθεί πόρισμα της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και αφορά αντιδήμαρχο κεντρικού δήμου της χώρας, τον οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε για υποψήφιο βουλευτή στις προσεχείς εκλογές!

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr η έρευνα υπό τον Χαράλαμπο Βουρλιώτη, η οποία ολοκληρώθηκε προ ημερών (πριν την τραγωδία των Τεμπών), έβγαλε… λαβράκι! Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα της Αρχής, υπάρχουν 800.000 ευρώ στα εισοδήματα που έχει δηλώσει ο αντιδήμαρχος, τα οποία δεν δικαιολογήθηκαν!

Πλέον, η υπόθεση περνά στα χέρια της Εισαγγελίας, η οποία θα διερευνήσει αν τα όσα αναγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος έχουν βάση και προσεχώς αναμένεται να κληθεί και ο αντιδήμαρχος για εξηγήσεις, προτού αποφασιστεί το αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του ή όχι.

Η είδηση αυτή… φρέναρε και τα όποια πολιτικά σχέδια του αντιδημάρχου.

Exit mobile version