Στόρμι Ντάνιελς: Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις της πορνοστάρ στο δικαστήριο για τον «βιτσιόζο» Τραμπ

Οι λεπτομέρειες της Στόρμι Ντάνιελς στη δικαστική αίθουσα για το σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν τόσο «πικάντικες» που σόκαραν ακόμη και τον δικαστή. Η πρώην πορνοστάρ υποστήριξε ότι ο μεγιστάνας δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό, της ζήτησε να του δώσει ξυλιές στα οπίσθια με περιοδικό, ενώ έκανε και… αναπαράσταση μέσα στο δικαστήριο.

Η Ντάνιελς κατέθεσε στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου ο Τραμπ δικάζεται με την κατηγορία ότι το 2016 χρησιμοποίησε χρήματα της προεκλογικής του καμπάνιας για να εξαγοράσει τη σιωπή της. Υποστήριξε ότι το 2006, έναν χρόνο μετά τον γάμο του με τη Μελάνια, ο Τραμπ την προσκάλεσε στη σουίτα του σε ξενοδοχείο στη λίμνη Τάχο της Νεβάδας, όπου της παρουσιάστηκε με πιτζάμες αλά Χιου Χέφνερ.

Η πρώην πορνοστάρ, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, κατέθεσε ότι τη δελέασε προτείνοντάς της να εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του «The Apprentice» με αντάλλαγμα σεξ. Οταν εκείνη του θύμισε ότι ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια, της είπε να μην ανησυχεί, διότι με τη Μελάνια κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια. Στη συνέχεια η Ντάνιελς πήγε στο μπάνιο και, όταν βγήκε, βρήκε τον Τραμπ γυμνό στο κρεβάτι. Μάλιστα η Ντάνιελς έκανε αναπαράσταση στο δικαστήριο φέρνοντας τα χέρια πίσω από το κεφάλι και ανεβάζοντας τα πόδια της στο έδρανο για να αναπαραστήσει πώς την περίμενε ο Τραμπ, προκαλώντας την αντίδραση του δικαστή. «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από μια ζωή σε ένα τροχόσπιτο» φέρεται ότι της είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στο σεξ.

«Τελικά συνευρέθηκα μαζί του» κάνοντας «ιεραποστολικό» πρόσθεσε, ενώ διευκρίνισε, έπειτα από αίτημα της εισαγγελέως, ότι ο Τραμπ δεν έβαλε προφυλακτικό. Οπως είπε, ο Τραμπ την προκάλεσε να του δώσει μερικές ξυλιές στα οπίσθια με ένα περιοδικό, κάτι που εκείνη δέχθηκε να κάνει. «Αυτά είναι μ…ίες» φάνηκε να απαντά με τα χείλη ο δισεκατομμυριούχος, καθώς ο δικαστής τού είχε απαγορεύσει να διακόπτει τους μάρτυρες απειλώντας ότι θα τον στείλει στη φυλακή αν μιλήσει ξανά.

Exit mobile version