Survivor (22/5): Αποχωρούν οι All Star! – Η 4άδα των μονομαχιών

Ραντεβού για την 4η ασυλία της εβδομάδας δίνουν το βράδυ της Πέμπτης οι παίκτες του Survivor 2024. Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας ασυλίας με τη συμβολή των παικτών του τουρκικού Survivor All Star που διεξάγεται παράλληλα στον Άγιο Δομίνικο. Η βοήθειά τους στην ελληνική παραγωγή ήταν ως τώρα σημαντική αφού έδωσαν ζωή στο ριάλιτι επιβίωσης για δύο ακόμη εβδομάδες. To spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία δίνει τη μπλε ομάδα να ισοφαρίζει στο 2-2 τις νίκες στους αγώνες. Ενώ στο συμβούλιο μετά τον αγώνα θα κλειδώσει και η 4άδα των μονομαχιών με τον παίκτη που θα αναμετρηθεί με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Ντάνιελ Νούρκα.

Τα περιθώρια στενεύουν για τη μπλε ομάδα και η νίκη στην 4η ασυλία είναι μονόδρομος, διαφορετικά όλη η ομάδα θα βρεθεί υποψήφια για αποχώρηση. Σε περίπτωση που ηττηθούν, τότε ο Φάνης Μπολέτσης θα πέσει στον τάκο χωρίς ψηφοφορία.

Οι ομάδες αγωνίζονται χωρίς πολλές αλλαγές στις συνθέσεις τους σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ενώ ο Φάνης έχει μια άτσαλη πτώση κατά τη διάρκεια ενός run, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον ώμο του. Συνεχίζει όμως κανονικά να αγωνίζεται.

Από τη μεριά των All Star δεν φαίνεται καθαρά στο τρέιλερ αν έχει επιστρέψει ο Ogeday για τον τελευταίο τους αγώνα με τους Έλληνες παίκτες. Στο επεισόδιο του Survivor All Star πάντως έχει αγωνιστεί κανονικά. Επίσης θα γίνει και η ανακοίνωση της αποχώρησης της Nagihan από τον Γιώργο Λιανό την ώρα που θα προβληθούν και τα highlights.

Οι Τούρκοι παίκτες κάνουν την Τετάρτη 22/5 τον τελευταίο τους αγώνα ασυλίας στην κόκκινη και τη μπλε ομάδα του Survivor 2024. Ενώ έχει δρομολογηθεί κι ένας ακόμη αγώνας για το επόμενο μεγάλο έπαθλο. Μην ξεχνάτε πως όλο αυτό είναι μια καλή πρόβα για τη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024 για τις 22/5

Exit mobile version