Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το έμφραγμα, η διπλή ανακοπή και η προσευχή που τον έσωσε

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το βράδυ της Πέμπτης 23/5. Ο ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αφηγήθηκε τη ζωή του στον δημοσιογράφο και η περιγραφή της ξαφνικής και μεγάλης περιπέτειας με την υγεία του συγκλόνισε.

Όπως είπε, έπαθε διπλή ανακοπή στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Η τελευταία ήταν εκείνη που κάλεσε το 166 και άμεσα όλα πήραν τον δρόμο τους. Εκείνο που όπως τόνισε δεν ξεχνάει είναι η προσευχή που έκανε ακόμη και στο νοσοκομείο.

«Τους είπα πως «δεν είμαι καλά, σβήνω», ευτυχώς η Ελένη είπε «πάρτε αμέσως το 166″, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα. Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανατροπή στο νοσοκομείο».

«Ευτυχώς μου έκαναν κάρπα εκεί οι γιατροί, με επανέφεραν και άρχισα να τρέχω κανονικά. Άρχισαν με ένα φορείο να με τρέχουν προς το χειρουργείο, μου έλεγε η γιατρός «πάθατε ανατροπή» και εγώ άκουγα όλο το «All tha jazz» στο κεφάλι μου… Bye bye, love» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Να πω όμως και αυτό γιατί είναι μια ομολογία που οφείλω να την κάνω. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν. Έλεγα δηλαδή την προσευχή που λέω κάθε μέρα και στο θέατρο και στο σπίτι μου. Αυτό μου δημιουργεί μια ηρεμία και αυτό πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πάθος του για το θέατρο και την απόφαση να σπουδάσει Υποκριτική, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών του. Ακόμη μίλησε για τη σχέση ζωής με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της Δανάη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον δικό της άνθρωπο Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Exit mobile version